Dubai Safari Park

on

Dubai Safari Park tegi läbi uuenduskuuri. Nad avasid selle suure pauguga paar aastat tagasi ja väga ruttu pandi park ka kinni. Selle paari aasta jooksul, kui tehti uuendustöid liikusid igasuguseid linnalegende. Räägiti, et loomad surevad seal, kuigi loomade eest hoolitseti renoveerimisajal hästi.

Dubai Safari Pargi suurem viga oli see, et oma “soft-openingu” ajal lasti kõik tasuta sisse. Nii oli see ala vallutatud aasia rahvaste poolt, kes ei pidanud kõnniteid vajalikuks ning tuldi sisse kilode viisi biryaniga, et kogu perega piknikut pidada.

Mina käisin ka selle avamise ajal seal ära. Loomad puurides olid märksa tsiviliseeritumad 🙂

Nüüd on olukord teine ning igati mõnus koht nautida kaunist miljööd ning loomi. Pargis korraldatakse ka etendusi nii loomade kui ka lindudega. Tavalise piletiga näeb ka palju ning veedate seal vähemalt 2-3 tundi, kui mitte rohkem.

Pargis on kaks perioodi, millal külastada. Hommikune periood kuni kella 17:00 on aeg, millal näete ka loomi. Peale kella 17:00 lähevad paljud loomad puhkama. Õhtune periood on lihtsalt pargi nautijatele. Loomi enam näha ei ole. Selle eest on ka pilet soodsam. Tavapilet on täiskasvanu kohta 52.5 AED ja õhtul saate 10.5 AED eest sisse.

Mida see tavapilet endas sisaldab? Saate käia läbi kõik nö “külad” ning võtta osa Araabia küla safarist. Pileti peal küll eraldi kirjas ei ole, kuid selle piletiga saime ka kasutada rongiteenust ühest külast teise. Samas kui tahate nautida ilusat ilma ning ümbrust, siis saate ka jalutada. Ainult Araabia küla on ala, kus saate selle läbida ainult sellise väikese Vana Toomase rongikesega 🙂

Kõige mõistlikum on alustada oma uudistamist Aafrika külast. Seal te näete eksootilisi valgeid lõvisid, elevante, gorillat, jõehobusid jne. Samuti on seal ussimaja. Võiks öelda, et seal ongi kõige suurem valik erinevaid loomi.

Edasi kas liigute jala või rongiga “Explorer Village´sse”. See on rohkem tegevuste ala kui loomade vaatamine. Seal toimuvadki linnuetendused, saate tellida “aafrika safari” või saate lisatasu eest kaelkirjakuid sööta. Meie jätsime selle vahele ning liikusime rongiga edasi Aasia külasse.

Aasia küla peategelased on Komodo varaan ning pruunkaru. Varaani me ei näinud. Ei saanudki aru, kus ta ennast nii hästi peitis. Karud olid see ees mänguhoos. Aasia küla oli kõige pisem ning seal tegime tiiru päris kiiresti läbi.

Edasi ootaski meid juba Araabia küla, mille läbisime sellise väikese rongikesega. Seal ise jalutada ei tohtinud ning ega ei olnud isegi kohta. Araabia külas oli lugematul arvul kitselisi, orüksid, gasellid jne.

Peale Araabia küla oli võimalik minna ka “Laste Farmi”. Me jätsime ka selle vahele. Eks neid hamstreid ja merisigasid ole paitatud piisavalt elu jooksul.

Enne välja minekut saate nautida suveniiri poode, tellida pildid (kui lasite ennast pildistada) ning seal on ka kohvik.

Dubai Safari Park jääb kõigest 5 minuti autosõidu kaugusele Dragon Martist. Saate seal rahuldada kogu “Made in China” järele. Seal on müügil absoluutselt kõik – mootorsaagidest kuni pulmakleitideni 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s