Langkawi Sky Bridge ja Cable Car

Langkawi Sky Bridge ja köisraudtee on kõik ühes kohas. Sissepääsu ala nimetatakse Oriental Village’ks ning sisaldab suveniiripoode, söögikohti ja teisi atraktsioone.

Parklast sisenedes on kohe väike rippsild, mis võtab korralikult õõtsuma, kui mitu inimest sellel korraga kõnnivad. Turismigrupid saavad sealt osta piletid ning vältida suuremaid järjekordasid piletikassa ees. Pakette on ka seal erinevaid ning kallimad piletid annavad võimaluse järjekorraväliselt köisraudteele saada.

Meil olid tavapiletid, aga õnneks saime ruttu kabiinidesse ning pikka ooteaega ei olnud. Kallima piletiga on võimalik võtta ka klaaspõhjaga kabiin. Vaated olid üle saare ilusad. Ülesse jõudes saab minna kahele vaateplatvormile ning vaadata ka Taid, mis paistab silmapiiril.

Seal üleval ostsin ma eraldi ka Sky silla piletid. Nende eest sai tasuda ainult sularahas. Sillale minekul on 3 võimalust:

1. Osta pilet, mis annab võimaluse treppi mööda minna. Teekond ei ole ületamatu, kuid tagasi peate treppi mööda tõusma ja astmete kõrgused on suhteliselt ebamugavad.

2. Kallim pilet annab võimaluse sillale funikulööriga (SkyGlide) alla ja ülesse sõita.

3. Kui oled ostnud tavapileti ning sillal otsustad, et ei jaksa ülesse ronida, siis saab ka sillalt osta ühesuuna pileti ülesse.

Enne kõige kõrgemale platvormile tõusmist on ka üks vaheplatvorm. Sinna vaheplatvormile saab ainult üles minnes. Kui hakkad alla laskuma, siis tagasi teel, sinna vaheplatvormile minek ei ole võimalik!

Alla jõudes suunatakse teid ka kohustuslikust suveniiri poest läbi. Köisraudtee ja sillaga ei ole teie kogemus veel lõppenud. Tavapilet sisaldab ka Langkawi 3D Art, SkyRex ja SkyDome. 6D kino ja “Time Travel” on lisatasu eest.

Time Travel on virtuaalne tuur dinosauruste ajast kuni tulevikuni X. SkyDome on 360 kraadi 3D kino, SkyRex viib teid virtuaalsesse dinosauruste aega. Kõige huvitavam oli minu jaoks aga Langkawi 3D Art.

Seal võib päris pikalt aega veeta. Ruumidesse ei ole lubatud minna jalanõudega. Need korjatakse sissepääsu juures kokku ning saate väljudes numbri alusel jalanõud tagasi.

Tegemist on erinevate 3D installatsioonidega, kus on ära märgitud kohad, kus tuleks pilt jäädvustada, et effekt oleks maksimaalne. Erinevaid ruume on seal mitmeid. Ühel hetkel jäime emaga kahekesi. Mingi teadaanne oli enne mikrofonidest, kuid ma ei pööranud sellele tähelepanu. Ruumid läksid pimedaks ning mõned väljapääsud olid suletud. Korraga hakkas vali muusika. Läksime muusika suunas ning saime osa kihvtist lasershow’st.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s