Langkawi saare ekskursioon

Langkawi saare ekskursioon oli ainuke programmisisene ekskursioon Langkawil. Kõikidel teistel päevadel oli igaühe enda otsustada, kuidas keegi oma viimaseid päevi veeta soovis.

Ekskursioon kestis terve päeva ning sõitsime kogu saare läbi. Esimene peatuspunkt pidi olema järjekordne Batik poeke. Õnneks jõudsime sinna varem ning pood oli veel kinni. Otsustasime kõigi rõõmuks selle vahele jätta. Edasi sõitsime Langkawi kuulsama atraktsiooni juurde – Langkawi köisraudtee ja sild. Sellest kirjutan eraldi teises artiklis. Seal veetsime kokku kõige kauem – peaaegu 3 tundi, kuigi oleks võinud olla ka kauem.

Teine huvitav koht oli ka “krokodilli farm”. Seal nägime erinevaid krokodille nii noorukestest kuni seenioriteni välja. Nende kohta jagati meile ka infot. Kuidas nad käituvad? Miks nad nii käituvad? Jne. Seal on erinevaid pakette. Meie pakett sisaldas ka väikeste krokodillide toitmist. Kõigile anti pakk krõbuskeid ning näidati, keda ja kus me toita võime. Need krõbuskid ja nende lõhn meenutas mulle koeratoitu 🙂

Mida edasi liikusime, seda suuremaks ja priskemaks krokodillid muutusid. Seal oli ka suur “showala”, kus ülimalt entusiastliku häälega neiu tutvustas krokodille ning kollaste kummikutega talitaja käis ämber käes ja toitis sõpru.

Peale krokodille tegime pildistamispeatuse “Black beachil”. Minu vaimusilmas oleks rand olnud mustjat värvi, kuid mitte midagi sellist nagu lootsin. Rand oli ilus. Liiva sees oli näha nö “musta liiva”, kuid see ei muutnud kogu randa tuntavalt tumedamaks 🙂

Kohustuslikus korras viidi meid ka Langkawi sümboli – suure kotka kuju juurde, kus tegime ilusad pildid. Edasi viidi meid Kuah linna poodlema. See oli kogu ekskursiooni suurim pettumus. Poest ei olnud midagi osta (va duty free alkoholi pood). Selle eest läksime mäkki ja sõime kõhud täis.

Hotelli jõudsime tagasi kella 5 paiku ning oli paras aeg enne päikeseloojangut ujuma minna. Õhtul läksin emaga Maroko restorani sööma, sest isa oli liiga laisk, et end hotellist välja ajada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s