Holiday Villa Resort

Kui ma valisin hotelli Langkawile, oli see üks keeruline ülesanne. Eelarve oli üks, mis pani piirid, kuid samuti asukoht. Minu kindel eesmärk oli, et hotellil peab olema suur bassein ning otse rannas. Oli see ju lõpuks meie ainuke koht tõeliselt randa ja puhkust nautida.

Hotell on igati korralik. Toidud on head. Hotelluala on suur kahe basseiniga. Üks bassein on kõigile tasuta ning teine tasuline. See on selline lounge tüüpi bassein, kus pileti hinnas on ka üks kokteil. Rand on hotellil ilus ja suur. Ma ei liialda, kui ütlen, et üks parimaid Langkawi saarel.

Hotellitoad on suured ja rõduga. Mitmed toad on ka omavahel ühendatavad. Hotell on koridorides natuke väsinud, kuid toad on kõik ok ning suuri kulumise märke pole näha.

Hotellist välja minnes algavad kohe erinevad söögikohad. Selleks, et saada Cenang turismikeskusesse, peab 20-25 min jalutama. Cenang on õige turistilõks, kus mitme kilomeetri pikkusel teelõigul on kõikvõimalikud suveniiripoed. Enamus poode müüvad samu tooteid. Seega samasuguse kirju seeliku saate osta iga 10m tagant 🙂

Mulle meeldis meie hotelli asukoht, kuna see oli vaiksem ning kõik oli läheduses olemas. Söögikohad olid ka minu hinnangul parema kvaliteediga Holiday Villa Resort juures.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s