Dublin ja Templi Baar

Kohe kui Dublinisse maandusine oli selge, et see koht hakkab meile meeldima. Peale väikest puhkust hotellis läksime linna avastama.

Alustasime Dublini suurest kanalist. Liikusime edasi Trinity raamatukogu juurde ning sealt edasi juba rahvusmuuseumi juurde. Muuseum on kohe St. Stephen’s Green pargi kõrval. Meie plasn oli natuke roheluses jalutada ning pargipingil jalga puhata. Dublini vanalinn algab kohe, kui Fusilier’s Arch’i juurest pargist välja minna. Paljud teed on autovabad ning teede ääres mitmed poed ja kohvikud.

Kogu linna atmosfäär oli meie jaoks palju lahedam kui Londonis. Vanemate emotsioone nähes sai mulle selgeks, et ega nad Inglismaast nii vaimustuses ei olnud. See-eest Iirimaale võiksid nad tagasi minna.

Tegime ära kohustusliku suveniirishoppingu, käisime söömas ning liikusime edasi Templi baari piirkonda. Piirkond ise on kihvt oma erinevate baaride ja pubidega, kuid totaalne turismilõks. Vaatasime üle kuulsa Templi Baari, kui jäime truuks oma Ferrymanile 🙂

Päike oli juba looja läinud ning jalutasime mööda Liffey jõge tagasi oma hotelli. Teel tegime veel mõned peatused poodides ning läksime järgmise päeva seiklusteks end välja puhkama.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s