Global Village uues kuues

Global Village on Dubais pidevas arengus. Sellel hooajal on Global Village muutunud paremaks ning huvitavamaks. Tänavune hooaeg on kuni 04.04.20. Traditsiooniliselt on iga neljapäev ja reede ilutulestik, kuid mis on sellel hooajal teistmoodi?

Alustame ainukesest negatiivsest uudisest. Sellest aastast ei ole kaskadööride etendus enam pileti hinnas, vaid peate selle seal kohapeal 10 AED eest ostma. Kõik ülejäänud uuendused on juba positiivsed, kuid mitte tasuta teenused 🙂

Uue atrakstioonina on Global Village lisanud oma meelelahutusprogrammi tsirkuse. Selle pilet on osa Wonder Passist, mis annab võimaluse külastada nii tsirkust, kasakdööride etendust, Ripley muuseumit ja Karnevali atraktsioone. Eraldi ostetuna peaks pilet maksma 40 AED, kui ma õigesti mäletan.

Teine uudis on Ripley´s muuseum, mille pileti hind on 50 AED ning samuti osa Wonder Passist. Paar nädalat kui ma seal ise käisin, siis muuseum ei olnud veel avatud. Loodetavasti nüüd on ka muuseum täies hoos.

Peale tsirkuse ja Ripley´s muuseumi on täiendust saanud ka mitmed paviljonid. Samuti Tai veeturg on oma snäkkidega parem kui varem.

Ma usun, et paari kuu jooksul saab ka suur Carrefour Global Village´i juures valmis ning see annab veelgi rohkem võimalust teil maksimaalselt shopata 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s