Malaisia ja Singapur 22.01-03.02.20

Singapur22.01.20 Lend Tallinn – Helsingi – Singapur
22JAN Tallinn – Helsingi 2135 2210
22JAN Helsingi – Singapur  2355 1715+1

23.01.20 Singapur
Õhtune saabumine Singapuri. Transfeer hotelli. Ööbimine Singapuris 4* hotellis.

24.01.20 Singapur
Hommikusöök hotellis. Vaba päev Singapuriga tutvumiseks. Ööbimine Singapuris 4* hotellis.

Malacca25.01.20 Singapur – Malacca – Kuala Lumpur
Hommikusöök hotellis. Registreerime end hotellist välja ning võtame suuna Malaisiasse. Teel Kuala Lumpurisse külastame Malaisia kuulsat ajaloolist linna Malaccat. Malacca on rajatud hindu printsi poolt 14. sajandil ning asub strateegilisel 14. sajandi vürtsikaubateel. Malacca on olnud Portugali, Taani ja Briti võimu all, mis on kõik jätnud linnale oma kultuurilise ja arhitektuurilise jälje. Lõunasöök kohalikus restoranis (lõunasöök ei ole hinnas).
Peale lõunasööki toimub Malacca linnaekskursioon. Külastame St. Johni sadamat, et nautida panoraamvaadet Malaccale. Sealt sõidame edasi Malacca vanalinna Bandar Hilirisse. Ekskursiooni käigus külastame veel St. Pauli mäge, De Santiago kindlust, Jonkeri tänavat, Baba Nyonya muuseumit, Cheng Hooni templit ning Tranquerahi mošeed.
Pealelõunal alustame teekonda Malaisia pealinna Kuala Lumpurisse. Ööbimine Kuala Lumpuris 4* hotellis.

KL26.01.20 Kuala Lumpur
Hommikusöök hotellis. Alustame Kuala Lumpuri linnaekskursiooniga. Selles linnas eksisteerivad uus ja vana sõbralikult koos. Kuala Lumpuris näeme arhitektuurilist kontrasti mauri arhitektuuri ja modernsete pilvelõhkujate vahel. Teeme pildistamispeatuse kuulsa Petronase kaksiktorni juures, külastame vabaduse ehk Merdeka väljakut ja Rahvusmošeed. Samuti teeme pildistamispeatuse Uue Kuningliku Palee juures, külastame Rahvusmuuseumit, teeme väikese jalutuskäigu Lake Gardeni pargis ning külastame kohaliku käsitöö keskust Cocoa Boutique.
Õhtul ootab meid Kuala Lumpuri ööekskursioon koos õhtusöögiga. Õhtusöögiks pakutakse kohalikku malai toitu, mida naudime kultuuriprogrammi saatel. Teel restorani külastame Sri Maha Mariammani templit ning teeme ka peatuse Chinatownis sissseostude tegemiseks. Ööbimine Kuala Lumpuris 4* hotellis.

BOH27.01.20 Kuala Lumpur – Cameroni mägismaa
Hommikusöök hotellis. Hommikul alustame Kuala Lumpurist teekonda Cameroni mägismaale. Teeme peatuse Tapahi linnas ning tõuseme ca 1500 m kõrgusele merepinnast. Peatume Iskandari kose juures ning külastame kohalikke elanikke nende kodus, kus meile demostreeritakse puhkpüsse, millega sealkandis jahti peetakse. Saame osa bambuskorvide punumisest, möödume mitmetest džungliojadest ning külastame Big Red Maasika Talu, kus tegeletakse nii hüdropoonilise maasikakasvatusega kui kasvatatakse ka salatit. Talus saame teha väikese peatuse kohvikus, kus pakutakse kohvi ja tee kõrvale maasikajäätist, muffineid ning saiakesi. Õhtusöök ja ööbimine Cameroni mägismaa 4* hotellis.

Malaisia28.01.20 Cameroni mägismaa
Hommikusöök hotellis. Peale hommikusööki jätkame Cameroni mägismaaga tutvumist. Ekskursiooni käigus külastame Roosiaeda, teeistandust ja talusid, kus kasvatatakse erinevaid juurvilju. Bohi teeistandus, mille pindala on 8000 aakrit, on Kagu-Aasia suurim. Teeistanduses  tutvustab kohalik giid meile teekasvatuse protsessi kuni müügini. Teeistanduses on ka kohvik ning kauplus, kust saab teed kaasa osta ning nautida tassi teed või kohvi imeliste vaadetega üle istanduse. Õhtusöök ja ööbimine Cameroni mägismaa 4* hotellis.

orangutan29.01.20 Cameroni mägismaa – Kuala Kedah – Langkawi
Hommikusöök hotellis. Registeerime end hotellist välja ning sõidame läbi Simpang Pulai Perakisse. Külastame Bukit Merahi Orangutanide reservuaari. Orangutanikeskus on avatud alates 2000. aastast ning pakub külastajatele erinevaid võimalusi saada teadmisi orangutanide elu, käitumise ning ohustatuse kohta Malaisias. Borneo orangutan on Malaisia sümbol. Peale Bukit Merahi külastust sõidame Kuala Kedahi sadamasse, kust suundume praamiga Langkawi saarele. Langkawi sadamast sõidame rannahotelli. Ööbimine Langkawi 4* hotellis.

langkawi-cable-car_8-600x40030.01.20 Langkawi
Peale hommikusööki ootab meid suur saareekskursioon. Langkawi on tuntud oma eriti kauni looduse poolest. Langkawit iseloomustavad ilusad rannad ja rohelusse uppuvad mangroovid, heal tasemel infrastruktuur, maksuvaba ostlemine ja põnevad legendid. Langkawi arhipelaag koosneb 99 saarest ja asub Andamani meres, Malaisia rannikult 30 km loodes. Langkawi saar sai 2007. aastal UNESCO maailma geopargi staatuse.
Ekskursiooni käigus külastame troopilist vihmametsa, koske ning krokodillifarmi, kus elab üle 1000 krododilli ja alligaatori. Edasi teeme 15-minutilise köisraudteesõidu üle vihmametsa Gunung Mat Chincangi tippu, kust avanevad imelised vaated üle Langkawi.
Külastame Batiki küla, kus näeme traditsioonilist malai kunsti. Peale seda teeme pildistamispeatuse nn Mustadel liivadel ja Kotka väljakul. Pruunkotkas on Langkawi uhkus ning sümbol. Enne hotelli naasmist peatume Kuahi linnas ostlemiseks. Ööbimine Langkawi 4* hotellis.

default31.01.20 Langkawi
Hommikusöök hotellis. Vaba päev rannamõnude nautimiseks. Ööbimine Langkawi 4* hotellis.

01.01.20 Langkawi
Hommikusöök hotellis. Vaba päev rannamõnude nautimiseks. Ööbimine Langkawi 4* hotellis.

Merlion02.02.20 Langkawi – Singapur
Hommikusöök hotellis. Transfeer lennujaama. Saabumine Singapuri. Lennujaamas kohtume kohaliku giidiga, kes tutvustab meile Singapuri linna. Ekskursiooni käigus möödume Civici piirkonnast, Padangist, Kriketi Klubist, ajaloolisest Parlamendihoonest ning Rahvusgaleriist. Teeme peatuse Merlioni pargis, kust avanevad kaunid vaated Marina Bayle ning Singapuri sümbolile – Merlionile. Merlion on mütoloogiline olend – pooleldi kala ja pooleldi lõvi. Ekskursiooni käigus külastame veel Thian Hock Kengi templit, mis on Singapuri üks vanimaid taoistide templeid ning sõidame läbi Chinatowni. Samuti külastame Singapuri Botaanikaaeda, mis on kantud UNESCO Maailma kultuuripärandi nimekirja ning Singapuri Orhidee Aeda, kus kasvab 60 000 orhideed. Ekskursiooni viimane peatus on Väike India, kus on võimalik tutvuda värvika India kultuuri ning maitsetega. Hiline lõunasöök Singapuris ning transfeer tagasi lennujaama. Öine lend Singapur – Helsingi – Tallinn

03.02.20 Saabumine Tallinna kell 08:00
02FEB Singapur – Helsingi  2345 0545+1
03FEB Helsingi – Tallinn     0730 0800

Hind EUR 2 055,-

Programm sisaldab:

  • Lend Tallinn – Helsingi – Singapur – Helsingi Tallinn (Finnair)
  • Lend Langkawi – Singapur
  • Majutus hommikusöögiga 4* hotellis v a Singapur 3* hotell (2 ööd Singapur, 2 ööd Kuala Lumpur, 2 ööd Cameroni mägismaa, 4 ööd Langkawi)
  • 3 õhtusööki (Kuala Lumpur, 2 sööki Cameroni mägismaal)
  • 1 lõunasöök (lahkumise päeval Singapuris)
  • Kõik transfeerid ja ekskursioonid, mis on programmis märgitud koos inglisekeelse giidi ja eestikeelse reisijuhiga
  • Malaisia turismimaks 10 MYR tuba/öö ja kõik maksud Singapuris

Hind ei sisalda:

  • Reisikindlustust
  • Lõuna – ja õhtusööke, mis ei ole programmis märgitud
  • Jootrahasid kohalikele giididele ja bussijuhtidele

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s