Banaue – ja ka maavärin on üle elatud

on

Banaues ööbisime hotellis, mis sisaldad endas nii hotelli kui ka hosteli. Toad olid igati ok, kuid muidugi mingit luksust ei ole mõtet seal piirkonnas taga ajada. Hotellis oli korralik suur restoran ning mitu suveniiripoodi. Suveniiridest selles hotellis puudust ei jäänud. Ma suutsin sealt kaasa osta ka ühe puukujukese.

Hotellis pakuti ka meelelahutusprogrammi, mis olid paljaste pepudega tantsivad kohalikud poisid. Nad etendasid meile nii pulmarituaali, sõjatantse jne. Huvitav kogemus, kuid see oli minu jaoks miski, mida suudan vaadata vaid korra elus 🙂

Meie Banaues veedetud ajal oli ka kuskil Filipiinidel maavärin – 4,2 palli. Hommikul olid enamus inimesi tundnud, kuidas hotell värises ning voodid vabisesid. Mina ei tundnud mitte midagi. Ma isegi ei ärganud selle peale ülesse. Nii hea, kui inimesel on sügav uni. Isegi maavärina suudan maha magada 🙂

Bananue ise on mööda mägiteid looklev küla. Kogu piirkond on tuntud just oma puunikerduste poolest. Tagasiteel Sagadast tegime veel ühe shopping peatuse ning enamus meist said oma kujukeste vajaduse rahuldatud 🙂

Banauest alates saime ka pisiku sisse, et end hellitada. Kuna massaaž maksis vaid 5 eur, siis lasin filipiini naistel end mudida iga päev. Antud hotellis oli mugav ka see, et naised tuli sulle tuppa. Nii ei pidanud sa mööda spa keskuseid jooksma, vaid said jääda voodisse edasi puhkama 🙂

Banaue sihtkohana sobib vaid neile, kes tahavad minna Bataad riisiväljade juurde, Sagadasse või võtta erinevaid matkaradasid mägedes. Bananuest lähevad välja ka 4-5 päevased matkad. Kui sina tahad minna Filipiinidele sooja päikese alla ning nautida enamus ajast merd, siis põhja Luzon ei ole sinu jaoks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s