The Green Planet Dubai – vertikaalne vihmamets

on

Dubai City Walk´s on avatud juba paar aastat The Green Planet – meie vertikaalne vihmamets. Tegemist on kunstlikult loodud vihmametsa imitatsiooniga, kus saate 4. korruselt alla tulla mööda spiraaltreppi. Mis teeb selle koha eriliseks?

Kõige huvitavam antud projekti puhul on see, et kõik seal elavad linnud tunnevad end täiesti vabalt ning seda selle otseses tähenduses. Nad ei ole kuidagi puuri ega võrega eraldatud. Kõik linnud lendavad täiesti vabalt ning pole välistatud, et nad ei võiks teie õlal maanduda. Samuti on viimasel korrusel nahkhiire ruum, kus näete puuvilja nahkhiiri. Peale lindude om meil seal sisalikud, mõned maod, makaagid – nemad ei ole vabas liikumises 🙂

Vabas liikumises on meie unine slott. Tema küll enamus ajast magab pea alaspidi, kuid on olnud kliente, kellel on õnnestunud teda isegi tegutsemas näha 🙂

Sissepääsu pilet täiskasvanule on 100 AED ja keskmiselt kulutate seal aega 1-1,5h. Kuna kõik linnud on vabad, siis on kohati tunne, et iga linnu jaoks on tööle võetud üks turvamees, kes nende heaolu tagab. Samuti on The Green Planetis palju töötajaid, kellelt saate küsida infot vihmametsa, sealsete loomade ja lindude kohta.

The Green Planet ei ole lihtsalt üks turismi atraktsioon, vaid päris õpetlik ja hariv ettevõtmine. Peale vihmametsa külastamist soovitan ära käia ka City Walkis endas. Turistid ei ole seda veel väga enda jaoks avastanud ja seega näete seal just kohalikku rikkamat araabia seltskonda brändipoodide ja kallite söögikohtade vahel liikumas.

Dubai City Walkis on ka väike purskkaevu show ning ZeroHub, mis on lastele loodud virtuaalmaailm. Dubai Mallist City Walki on ainult 5 min taksosõidu kaugus.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s