Kiire hooaeg on lõppemas

on

Veebruari ja märtsi kuu on olnud mul väga kiire. Kohtunud olen paljude toredate eestlastega, näinud üle pika aja sugulasi ning perekonda. Mida veel elult tahta. Nüüd tuleb end veel kuidagi laupäevani ajada, et saaks lõpuks kodu koristama hakata ning äkki saabub ka õnnis hetk, millal saab jalad seinale visata ja lihtsalt magada.

Perega oli viimased päevad vahva. Tempo ja programm oli tihe, kuid siin on ju nii palju kohti kuhu minna ja mida teha. Kindlasti on lastel lõbus Dubai Glow Pargis, samuti erinevates teemaparkides ning uuendusena on lisatud ka Dubai Malli laguuni ette kiiged, mis põlevad nagu suured lambid. lastel on seal kindlasti väga tore. Mis saaks olla ilusam, kui ühel pool kiike on maailma kõrgeim hoone ning teisel pool köidab meeli Dubai purskkaevu etendus.

Eile sisustasin oma vaba aega Dubai Mallis. Kliendid olid Burj Khalifas ning seda aega kasutan ma alati raamatupoe külastuseks. Sain seekord kaks Dr. Harari raamatut ning mõtlen, millal on aega neid lugema hakata. Samas saatis ka mu väga hea sõbranna Eestist portsu huvitavat kirjandust 🙂

Kui olin oma raamatud kätte saanud otsustasin minna Daisosse, et osta odava raha eest mobiilihoidja autosse. Käisin poes ringi ning ise ei suutnud antud asjandust tuvastada. Pöördusin klienditeenindaja poole, kes võttis mind käe kõrvale ning suunas mind poe kaugemasse nurka. Ta jäi riiuli ette mõtliku näoga seisma ning siis teatas, et seda mobiilihoidjat ei ole neil juba paar nädalat olnud 🙂 Pea 6 aastat AÜE-s elamist ei teinud see mind isegi enam pahaseks. Veelvähem tema vastus üllatas mind. Tänasin teda viisakalt ning astusin poest välja.

Minu ees kõndis üks väga popp euroopa naine. Tema riietusstiil oma lilla pika salliga meenutas mulle Masai sõdalast 🙂 Dubai Mallis näete inimesi seinast seina ja just see ongi vahva. Käi riides nagu ise soovid, peaasi, et poolpaljalt ringi ei jookse.

Järgmised nädalad võtan vabamalt. Hakkan end jälle araabia klientide lainele sättima ning mingi hetk kirjutan ka oma järjekordsest viisa pikendamisest ning kindlasti kirjutan ka oma passivahetusest, kus saadan suured tänud Eesti Välisministeeriumile.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s