Dubai Glow Park

IMG-20180315-WA0002.jpgEsimest korda käisin ma ka ise Dubai Glow Pargis oma perekonnaga. Ma pidevalt lükkasin sinna minekut edasi, kuna arvasin, et park on mõeldud väikestele lastele. Pargi peamine eesmärk ning sihtgrupp ongi lapsed, kuid kindlasti on seal silmailu ka täiskasvanutele.

Park töötab hooajaliselt sügisest kevadeni ning sissepääsupilet on 63 AED. Alla 3. aastased lapsed on tasuta ning vanemad kui 3. aastased on sama hinnaga kui täiskasvanud. 63 AED pilet sisaldab endas nii Dinosauruse parki kui ka Glow Parki. Kui maksate veel 45 AED juurde, saate sissepääsu ka Ice Parki, kus on jääskulptuurid.

IMG-20180315-WA0003.jpgPark avatakse kell 16:00, kuid ma ei soovita sinna minna enne kella 17:00. Glow Park annab oma efekti just siis, kui väljas on pime ning installatsioonid on tuledes. Samas Dinosauruse park on ilus just veel päevavalguses. Seega käige ära kõige pealt Dinosauruse pargis ning siis kui väljas on pimedaks läinud siis minge Glow parki.

Kokku veedate seal kuskil 2-3 tundi ilusti. Seal on ka pikniku laudu ning mänguplatsid lastele.

IMG-20180315-WA0005.jpgDinosauruse pargis teevad dinosaurused häält ning liigutavad päid ja sabasid. Kõikide dinosauruste juures on ka infostendid, millal nad elasid ja mis piirkonnas. Dinosaurused on tehtud nii tõetruud kui võimalik.

Dubai Glow Pargis on mitmeid installatioone kaladest, lilledest, värvitunnelid ja palju muud. Samuti toimuvad seal kindlatel kellaaegadel väikesed etendused lastele. Dubai Glow Park on avatud südaööni ning sissepääs on Zabeel Pargi väravatest 4 ja 3.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s