My f*****g yesterday :)

Eilse päeva algus ei olnud just minu parimate killast. Algas mu päev sellega, et pillasin paarisaja eurose parfüümi toa põrandale maha kildudeks. Nüüd lõhnab mu tuba kui Amouage tehas. Parfüüm mu vaibal on 4 korda kallim, kui vaip ise 🙂 

Omaanist tagasi tulles avastasin, et kass oli suurest stressist tuppa pissinud. Nüüd vähemalt ei haise tuba enam kassipissi järele 🙂

Korjasin killud kokku ning 100ml pudelist suutsin päästa võib olla ainult 15-20ml. Enne Dubaisse minekut soovisin ka natuke süüa. Salatikausi pillasin ka köögis põrandale. Nagu alati, siis viimasel minutil. Hakkasin ka seda kibekiiresti kokku korjama.

Õnneks teel Dubaisse ei olnud väga suuri ummikuid ning suutsin 40km läbida kõigest 1h20min jooksul. Jõudsin piisava ajavaruga hotelli ning jäin kliente ootama. 

Kui ma nägin, et klient astus hotellist välja golfikoti ja 3 kohvriga, tekkis mul mure. Olin ju nende juurde sõitnud oma pisikese Renault’ga. Õnneks mahtusid kogu pagas kuidagi moodi autosse. 

Olime juba stardivalmis, kui hotelli portjee näitas, et vasakpoolne tagumine rehv on maas. Mul käis peast läbi kohe mitmed varuplaanid. Kas ma saan auto kuhugi parklasse toimetatud? Kui kaua võtab aega uue auto ootamine? Kas ma jõuan bensiinijaama? Kas nad saavad seal mu rehvi kiiresti parandada? Jne. 

Lõpuks võtsin riski ja hakkasin koos klientidega vaikselt ohutulede saatel bensiinijaama sõitma. Maanteel oli tubli ja hooliv autojuht, kes signaalitades ja näpuga näidates soovis mu tähelepanu juhtida tühjale rehvile. Ta vist mõtles, et ma niisama huvi pärast seal tulesid vilgutan ning aeglaselt sõites ümbrust naudin 🙂

Bensiinijaamas ei olnud muidugi rehviparandust, kuid sain neile natuke õhku lasta. Rõhk rehvis oli kõigest 7. Huvitaval kombel mu rehv ei olnud üldse katki. 

Peale rehviseiklusi läks päev juba plaanipäraselt ning sain Abu Dhabi ekskursiooni lõpetada ning kliendid hotelli viia. 

Õhtul teel Ajmani sain nautida igapäevaseid ummikuid ning sain taas kinnitust, et mulle ei meeldi Sharjah ning et ma igatsen Omaani 🙂

PS: Kui tavaliselt Abu Dhabi vormelirada on tühi või seal sõidavad sportautod, siis eile rikastasid kaks kaubikut välikäimlatega vaatepilti. See oli nagu kirss tordil mu eilsele hommikule 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s