Telkimine Khasabis

Uuel aastal uue hooga. 08.01 on plaanitud toredate eesti inimestega AÜE ja Omaani ringreis. Selle reisi käigus näeme me väga palju. Me alustame Dubaist; sõidame läbi Emiraatide Musandam poolsaarele Omaanis; võtame osa Khasabi merereisist, et näha delfiine; jääma “Araabia Fjordide” vahele rannale telkima; sõidame lennukiga Omaani sisemaale, külastades Masqatit, Nizwat ning Araabia poolsaare kõrgemat mäetippu Jebel Shamsi; tagasi Omaanist sõidame Abu Dhabisse, et külastada ühte maailma ilusamat mošeed ning Louvre Abu Dhabit.

Mina pakun teile aga võimalust liituda meiega Khasabisse. Ideaalne võimalus Dubais, Sharjah´s ja Ajmanis ööbijatele, et kogeda midagi sellist, mida te nii kergelt reisiprogrammidest ei leia.

Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Siit ka väike videomaterjal Musandam poolsaarest.

Ja väike vihje meie merereisist:

 

Mis meid siis Khasabis ootab? Imeilus Khasabi ranniku maantee, kus ühele poole jääb Hajjari mäestik ning teisele poole türkiissinine Pärsia laht. Khasabi sadamas ootab meid dhow-paat, et viia meid päevasele merereisile mööda Araabia fjorde. Meile pakutakse ujumispeatust ning õnne korral näeme ka delfiine. Jah, vabas looduses olevad delfiinid, mitte väikesse basseini aheldatud “ketikoerad”. Muidugi ootab meid laeval ka lõunasöök koos karastusjookidega.

Kui sul ei ole piisavalt peale hakkamist, et ööbida telkides Khasabi rannal metsiku looduse käes, siis on võimalus, et teid viiakse õhtul Emiraatidesse tagasi. Kui teis on särtsu ning pealehakkamist proovida midagi uut, siis on telkimine üks väga huvitav kogemus.

Meid viiakse paadiga üksikule rannale, millele juurdepääs on ainult mere poolt. Meile on üles sätitud telgid koos kõigi vajalikuga. Seal on WC koos pesemisvõimalustega. Rannas korraldatakse meile BBQ õhtusöök ning hommikul kostitatakse meid ka hommikusöögiga. Varahommikul lahkume rannast ning mina ja teised toredad eestlased jätkavad sõitu Khasabi lennujaama ning teid, vaprad kaasvõitlejad, viiakse tagasi Emiraatidesse.

Kas ei tundu põnev? Selle pärast ma jagan ka seda teiega, et soovijatel oleks võimalus osa saada kogemusest, mida te naljalt ekskursiooniprogrammidest ei leia 🙂

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s