Inimesi on tore jälgida

Mõned päevad tagasi sõitsin klientidega Abu Dhabis ringi. Seni kuni kliendid adrenaliini Ferrari Worldis kogusid, läksin mina Itaalia restorani einestama. Rõdu peale mind istuma ei lastud, kuna seal toimus mingi tõrje. Võimalik, et koristati lihtsalt tuvisitta laudadelt ja päikesevarjudelt.

Läbi akna oli kohe päris huvitav jälgida koristaja tegutsemist. Kui tuvisita kokku korjamine läks tal veel ladusalt põrandalt ning laudadelt, siis probleem tekkis päikesevarju alusega.

Päikesevari seisis 4 rattaga kinnitatud alusplaadil. Küll ta üritas oma väikse harjakesega kogu mustust sealt alt kätte saada. Ta käis ümber päikesevarju kui kass ümber tulise pudru. Küll ta proovis ühte pidi ja teist pidi, aga keskelt jäi ikka sitt kättesaamatusse kaugusesse. Mina sõin ja mõtisklesin, et miks ta küll seda alust eemale ei lükka. Päikesevari on ju ometi ratastel 🙂

See oli esimene seik, kus koristaja ei paistnud silma oma suure geniaalusega. Ta oli just pestnud päikesevarju alusplaadi. Säras teine veel kenasti päikese käes. Korraga tuli tal idee, et ka päikesevarju post tuleb ülevalt alla ära pesta. Selleks osutus ta aga natuke lühikeseks. Ta astus just äsja pestud märjale alusplaadile, et siis kikivarvul oma lapiga jõuda posti ülemise otsani. Ja jällegi ei saanud ma aru, miks oli seda alusplaati siis vaja ennem pesta kui sa oma mustade jalanõudega selle ära määrid.

Ma vaatasin seda meest ja mõtlesin, et ta läheb kindlasti koju ja kaebab perele ja sõpradele kui väsitav ja kurnav päev on tal selja taga, kuigi tal olid kõik võimalused, et oma elu lihtsustada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s