Minu esimene “Farmbox”

sdr

Selline reklaamiohver nagu ma olen ja laisk ka veel pealekauba, otsustasin hakata Farmbox kliendiks. Mulle meeldib nende äriidee.

Internetis saad valida, kas soovid ainult juurviljakast või ainult puuvilju ning kolmas valik on veel juur- ja puuvilja mix. Nad on need kastid ka erinevate suuruste vahel ära jaganud ning tellida saad kas nädalase või kahenädalase intervalliga. Määrad ära oma asukoha ning orienteeruva kellaaja, millal oled kodus olemas ning nii need kastid sinu ukse taha hakkavad potsatama.

Mina sain näiteks täna kätte oma esimese puuvilja kasti enne kella 08:00 hommikul. Kõik puuviljad olid nii värsked ning jahedad. Kastis ei olnud ühtegi plekilist, liiga pehmet ega hallitavat puuvilja.

Peale selle, et laisa inimese elu tehakse puu- ja juurvilja koju toomisega kergemaks, on tooted ka veel orgaanilised. Jah, ma tean seda orgaanilise toidu müüti ning ka mina olen teataval määral skeptiline, kuid minus säilib mingisugune naiivsus. Isegi kui tooted pole 100% orgaanilised usun, et nad on siiski puhtamad kui poola õunad ja hispaania kurgid. Kaste komplekteerides saab ka valida, kas orgaanilised tooted tulevad kõik Euroopast või siis üle kogu maailma. Euroopa valik oli kõige kallim, sest nende info kohaselt on Euroopa standardid kõige kõrgemad. Nii sain ma täna õunad Uus-Meremaalt ning ananassi Filipiinidelt.

Iga nädal nad muudavad kastide sisu. Nad avaldavad oma kodulehel, mis on nädalatooted ning seal võib tulla ette väiksed varieerumisi, kuid suures osas on tooted vastavuses nimekirjaga. Minule selline lähenemine jälle väga sobib, sest nagu ma eelnevalt ütlesin, siis olen ma laisk inimene. Mitte alati ei ole mul motivatsiooni minna suurde hüpermarketisse, kus on suur puu-ja juurviljade valik. Tihti lepin ma oma kodu juures oleva nö külapoega, kus peale õuna ja banaani pole midagi muud võtta. Farmbox vähemalt rikastab mu toidulauda. Kui pirn või nektariin on kasti pandud, siis ma seda ka söön 🙂

Jah, ma tean, et see ei ole soodne, kuid kokkuvõttes maksan ma ka teenuse eest. Keegi viitsib ja tuleb väikesesse Ajmani hommikul kell 8 suur naeratus näol. Keegi komplekteerib kastid nii, et mul oleks iga kord midagi uut kastist vastu vaatamas. Ja veel suurem pluss on see, kui need tooted on ka orgaanilised nagu lubatud. Mida veel elult tahta? Hakka kasvõi tervislikult toituma 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s