Marsa Ajman õhtusöögikruiis

Alates selle aasta kevadest on saanud Marsa Ajman Restoran ka loa, et mööda Ajmani kanalit seilata ning meile süüa pakkuda. Pilte laevast näete kas minu või Travizia Instagrami lehelt.

Pean muidugi mainima, et tegemist on ainukese kruiisilaevakesega, mis teenindab kliente nii Ajmanist, Sharjahst kui ka Ras Al Khaimahst.

Laev ise on hästi moderne. Laeval on erinevaid istumisvõimalusi. Nii saate näiteks olla buffeelauale lähedal ning nautida etendust, milleks on kas araabia laulja, mustkunstnik või mõni totakas lastele mõeldud Egiptuse tantsushow 🙂

Samuti on laeval VIP tekk, kus on mugavad diivanid. Ülevalt VIP tekilt ei avane teile vaade meelelahutusprogrammile ning süüa ei ole kõige mugavam, sest laudadeks on diivanlauad. Samas seltskonnaga mõnusalt aega veeta on seal üleval super.

All korrusel on ka privaatruumid ning peoruum, kus on võimalik kuni 30 inimesel end erilisena tunda ning neile pakutakse ka eraldi bufeelauda. Privaatsetes väikestes ruumides kuni 6-le inimesele lisandub ka erakelner. Need ruumid on muidugi lisatasu eest.

Nüüd toidust. Laeva omanik on mereanni restorani omanik Ajmanist. Seega kõik toit tuleb Themar Al Bahari restoranist, mis on üks parimaid mereannirestorane kogu Põhja-Emiraatides, kuhu tulevad kohalikud araablased üle Emiraatide sööma. Bufeelaua valikus on homaar, kuningkrevettid, muidugi kala, kõik võimalikud kebabid, salatid ja magustoidud. Ja seda kõike võite süüa piiramatult.

Laev on planeeritud teenindama kliente 5 korda päevas, nii et on võimalus talvel nautida kruiisil kas hommiku-, lõuna- või õhtusööke. Kõik, kes tellivad majutuse kas Ras Al Khaimasse, Ajmani või Sharjah emiraati vähemalt viieks ööks, saavad tasuta kruiisi Travizia poolt. Kindlasti ka mina giidina pakun võimalust kõigil antud kruiisist osa saada.

Kriitikast rääkides, siis kruiisi alguses ei avane just kõige kaunimad vaated. Jah, te näete kohalike villasid ning kalaturgu, kuid väga suurel osal kruiisist sõidate te ka läbi Ajmani kaubasadama. Kui jõute Al Zohari magroovide juurde, siis päevasel ajal näete la flamingosid, kuid suures osa arvestage seda kui meeldivat õhtusööki laeval. Ärge jääge lootma südantlõhestavalt romantilisi vaateid Pärsia lahele 🙂

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s