Kuulutan Ramadaani autovabaks kuuks!

Ma olen suutnud aprilli kuus 10 päevase vahega saada 2 liiklustrahvi punase tulega valgusfoori läbimise eest. Mõlemad on 800 AED trahvi ning Sharjah andis mulle isegi 8 black pointi. Kui asi lõppeks ainult trahvi maksmisega. AÜE seaduste järgi võetakse minult iga trahvi eest auto 15 päevaks või pean maksma iga päeva eesrt 100 AED trahvi.

Arvestades, et olen kogunud lausa kaks trahvi, siis mu auto võetakse mu käest ära 30 päevaks või pean maksma trahvile juurde 3000 AED. Väikese kalkulatsiooni tulemusena otsustasin, et lasen poistel mu autot siis kuu aega politseis tasuta parkida. Hoian bensiiniraha kokku ning majahoidjale ei pea ka maksma auto pesemise eest 🙂

Trahvid pean saama kaelast ära enne 01,07, sest siis lähevad liiklusreeglid veelgi karmimaks ning hiljem võib isegi lubadest ilma jääda.

Ma küll ise ei tea, kus kohtades ma selline liiklushuligaan olin, et punasega üle tee põrutasin, kuid minu sõbrad (eriti mehed) on veendunud, ega ma ikka sõita ei oska 🙂 Ja seda räägivad seltsimehed, kes koguvad iga aasta tuhandetes eurodes trahve.

Ajman kuulutas eile välja Ramadaani pakkumise, kus kõik Ajmani emiraadis väljastatud trahvid on 50% soodustusega. Sinna alla muidugi ei kehti punase tulega ristmiku ületamine, aga lootus sureb viimasena 🙂

Ohh ma ütlen, et naistele ei tohiks autosid kätte anda, vaid meile peaks olema võimaldatud autod koos autojuhtidega.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s