Aquaventure Waterpark

Mina, kes ma olen kogu aeg peljanud kõikvõimalikke veeparke, olen lootusetult armunud Dubai palmisaarel asuvasse Aquaventure veeparki. Enne kui ma aga jätkan veepargi kirjeldamist soovitan kõgil, kes plaanivad siia talvel tulla, registreerida oma TASUTA  veepargi külastus, kui see kattub teie sünnipäevaga. Tausta saab sünnipäevalaps olenemata kas ta on täiskasvanu, nooruk või päris rüplik oma sünnipäeval ning sellel 5. järgneval päeval. Pakkumine kehtib kuni veebruari lõpuni.

http://www.aquaventurebirthday.com/

Mina kasutasin ka antud pakkumist ning sain oma tasuta pääsme Aquaventure veeparki. Kuna minu sünnipäev on augustis, siis ükski minu sõber polnud nõus minuga 45 kraadi nautima tulema. Polegi mul neid sõpru vaja. Läksin üksi. Muidugi poolel teel Dubaisse ma avastasin, et olin ujumisriided koju jätnud…..mida veel minult oodata. Läksin ja hüppasin poest läbi. Mõtlesin, et võtan Carrefourist kõige odavamad bikiinid ja elu on jälle ilus. Seal tuli mulle negatiivse üllatusena, et nad ei luba pesu ja ujumisriideid selga proovida. Nii ma mõõtsin bikiinisid, et kas nad varjavad kõik minu tagasihoidlikud kehakumerused ära ning kas veetorudest alla sõites on ka lootust, et midagi selga jääb. Sain oma supelkostüümi kätte ning läksin  uhkelt Atlantisesse.

Registratuuris ostsin endale 40 AED eest kapi, mida ma soovitan kõigile. Kui te kogu seltskonnaga tahate veemõnusid nautida, siis on probleem kuhu oma väärtuslike asju jätta. Samas jätke kappi kõik, mida te ei vaja. Kappide juurest atraktsioonideni on vabalt 10 min jalutamist ning uskuge, see ei ole teekond, mille vahet soovite joosta.

Veepargis müüakse ka veekindlaid kotte, kuhu saate raha ja mobiili panna ning siis koos sellega mööda torusid alla lasta. Sisse tulekul antakse teile ka käepaelad. Ma soovitan sinna peale raha panna. Nii saate süüa ja juua ning te ei pea muretsema, kus oma rahakotti hoida.

Veepargis kulutate te terve päeva. Vanemad inimesed, kes ei ole ahvivaimustuses liumägedest ning torudest, saavad nautida oma päeva kas basseini ääres või rannas. Samuti on neil hästi mõnus nö jõerafting. Seal liigute te täispuhutavate rõngaste peal ning nii saate vees hulpida ca pool tundi, kuni teete jõele ringi peale.

Atraktsioonidest on seal kindlasti nii lastele kui ka täiskasvanutele. Kõige hullemad atraktsioonid on Leap of Faith ja Poisedon Revenge, kus te põhimõtteliselt kukute püstloodis torust alla. Leap of Faith on atraktsioon, kus üks osa on läbipaistev tunnel läbi akvaariumi. Poseidon Revenge puhul pannakse teid kapslisse , kus kukub põrand jalge alt ning kukute torusse. Samuti on seal mitmeid teisi grupi-atraktsioone, kus ühe mati peal on kuni 6 inimest.

Mulle meeldisid kõik atraktsioonid ning ma olin ise elevil kui väike laps, kes oma kummirõngaga mööda treppe jooksis, et jälle torust alla lasta 🙂 Mina sain vähemalt 4 tunniga oma 10 000 sammu täis kõnnitud seal.

Muidugi millega peate arvestama on see, et kõige populaarsemate atraktsioonide juures on ka pikad järjekorrad. Keskmine ooteaeg oli 20-30 min. Samas kui tuleb talv ja turistide hordid suurenevad, siis ooteaeg võib vabalt minna kuni tunnini.

Üks pikemaid ooteaegu oli Sharks Falls. Seal saate kas üksinda või kahekesi rõnga peal sõita läbi pimeda toru ning jõuate akvaariumisse, kus on haid ja raid. Klaastunneli seinad olid hägused ning mina ise seal rõnga peal olles ning läbi tunneli hulpides haisid ei näinud. See-eest oli seal mitmeid raikalu. Minu hinnangul ei olnud ooteaeg seda elamust väärt, mis ma sealt sain, aga see on minu arvamus.

Aquaventure veepargis on kaks suurt torni Poseidon ja Neptune torn, millest tulevad alla kogu veepargi peamised atraktsioonid. Rafting-jõgi lookleb läbi kogu veepargi. Samuti on väike ala päris väikestele lastele.

Delfiinid on eraldi alal ning sinna peate ostma eraldi pileti, kui soovite nendega ujuda, pildistada, sukelduda. Defiinide jaoks on vajalik ka eelbroneering.

Kokkuvõttes mulle Aquaventure meeldis ning ma läheksin sinna alati tagasi.

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s