Ajmani alkopood liigub China Malli :)

alcohol-gccKohe kohe avatakse Fairmont Ajman hotell ning see on andnud viimase hoobi kurikuulsale Ajmani alkopoele.

Kindlasti ei ole see ühegi 5* hotelli huvi, et nendest paari sammu kaugusel on pood, kus saab osta liitri vägijooki sama hinnaga, mille eest hotellis saad ühe klaasi.

Peale rahalise poole ei ole see “Onu Tommi Onnike” esteetiliselt ka kena vaatepilt Fairmont ja Ajman Saray vahel 🙂 Isegi ajast ja arust Ajman Beach Hotell teeb iluprotseduure ning suure tõenõusega mahutavad nad sellele alale veel ühe vinge 5* hotelli.

Alkopood ise kolib aga kõrbele lähemale China Malli. Nad on juba välja töötanud erinevad sooduskampaaniad ja kupongisüsteemi ning turvameestega on tehtud ka juba diil, et kui ei taha “middle of nowhere” sõita, siis 20 AED eest toovad hinnalise kraami koju 🙂

Ajman ise aga areneb jõudsalt. Rannapromenaadil avati ka nädal tagasi Centrepoint ehk nüüd turistid, kes puhkavad Ajmanis, saavad jalutuskäigu kaugusel juba korralikku kaubanduskeskusesse. Seal on siis enamjaolt riided, jalanõud, kotid ja aksessuaarid. Mina käisin külastasin selle ära ning igati korralik koht korraliku kaubavalikuga ning see sama Centrepoint kett on kõikides “City Centre” kaubanduskeskustes, mis oli Ajmani hotelli klientidele lähim Ajman City Centres.

Rannapromenaadil on avatud ka uus kalarestoran, mis paistab väljas väga suur läbi kahe korruse – vaatega merele. Sinna ei ole ma veel jõudnud, kuid kui ema siia tuleb, siis saan ka kindlasti selle ilusti ära külastatud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s