Aitab sellest liivast

IMG_1732Selle talve jooksul oleme siin  üle elanud paar liivatormi, kuid tänane liivatorm ajas lausa kurjaks. Pool päeva meil nähtavust peaaegu ei olnudki. Hommikul 6. korruse aknast alla vaadates mina oma autot igatahes ei näinud….Päeval kontori aknast välja vaadates oli 45 korruseline pilvekõhkujate kompleks üle tee nagu pühitud. Eestis ma kogu aeg hädaldasin, kui lund hakkas rohkem sadama. Siin olen ma sellest aru saanud, et lumi sulab lõpuks ära, kuid see kuradi liiv pressib ju igast avast sisse. Hommikul tööle sõites kasutasin autol kojamehi liiva eemale peletamiseks, mis ilmselgelt ei ole hea nii esiklaasile kui ka kojameestele. Õhtul koju sõites oli auto kattunud täiesti liivaga ning mustast värvist me enam rääkida ei saanud. Nüüd olen kodus ning hakkan ükshaaval kogu elamist pesema, sest mul on tunne, et liiv on pressinud isegi külmkappi 🙂 Kui ma kunagi Eestisse naasen, siis ma olen suuresti veendunud, et ma keeldun vabatahlikult minemast isegi randa liiva peale päikest võtma 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s