Suurim muutus minu elus….

Viimastel päevadel olen püüdnud lugeda Eesti uudiseid nii palju kui võimalik. Visates pilgu peale kommentaaridele ning erinevatele tekstidele, mida jagatakse ohtralt sotsiaalmeedias, mul on ausalt meist eestlastest kahju.

Kõik, kes mind lähemalt tunnevad, teavad et ma olen kaugelt ülimalt kaastundlik inimene, kuid igal asjal peaks olema oma piir.

Jah, meil seal kauges Eestis on sõnavabadus….demokraatia…..eneseväljenduse õigus….Kõike seda, mida siin riigis ei ole. Sellest hoolimata ei pritsi inimesed siin sappi ning ei soovi ligimesele halba nii nagu seda Eesti meedia kommenaatriumid kubisevad. Ma mõistan, et inimestel on raske elu, fustratsioon, mis otsib väljendust, kuid võiksime teemadesse suhtuda rohkem  piateedi tundega.

Ma loodan, et ükskõik, kes jõuab haiglasse kui tahes tõsise diagnoosiga saaks parimat ravi ning võimalust elule. Olgu ta siis tavakodanik või prominent. Mõttetud paralleelid oma lähedastega on kohatud, sest kõigi diagnoosid ja situatsioonid on erinevad.

Suurim muutus leidis aset minu elus kui kolisin Emiraatidesse. Võimalik, et tegu on suurema jumalakartlikkusega, kuid kui Sheikh Khalifa haiglasse sattus, siis kogu riik jagas oma kurbust ning soovis siiralt südamest kiiret paranemist. Keegi ei visanud juba kolme peotäit mulda. Facebookis liikusid julgustavad ning heasüdamlikud paranemissoovid, mida saatsid mitmed palved. Nendel päevadel käisid mitmed moslemid mošees palvetamas, et ka nende palved jõuaksid abivajani…olgu nendeks kohalik emirati, taksojuhist pakistanlane või tehases töötav süürlane.

Avades mis tahes uudistenupu ei voha kommentaarid, et “vaata paras” või et “loodame, et ta enam ei ärka”. Kahju kui kibestunuks oleme muutunud ja seda tõden mina, kes ei kiirga üheski otsast kui “Ema Teresa” 🙂

Selle kohta ütlen vaid üht, et “What Goes Around, Comes Around”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s