Milline siivutu käitumine :D

Nii häbi kui seda ka tunnistada ei ole, siis nüüd olen ka mina enda naha peal ära tundnud tulemuse, kui Dubais koduseinte väliselt kallistada ja tervitusmusi anda 🙂

Üleeile olin Dubais ning kahe tööotsa vahel oli mul 4 tundi aega. Leppisin sõbraga kokku, et ta tuleb ja võtab mu Bur Dubaist peale ning vaatame, kuhu edasi õhtust sööma läheme.

Mina parkisin muidugi auto suhteliselt pimedasse otsa autoparklas, et auto oleks need tunnid kindlalt omal kohal ning valisin koha, kus ei oleks võimalik autot ka möödasõitjatel kriimustada. Sõber jõudis oma autoga minuni ning ma vahetasin positsioone ühest autost teise.

Täiesti paha aimamatult järgnes tervitusmusi ja kallistus ning järgmisel hetkel koputati meile autoaknale. Politsei oli väljas ning küsis araabia keeles, et mis meil seal toimub? Meilt küsiti dokumente ning pärast selgitamist, et ma ei ole Ida-Euroopa Maša või Maroko Haula, lasti meil ka lahkuda ning soovitud restorani õhtustama minna. Ilmselgelt suutsime me politseiniku veenda, et ma ei olnud tööpostil kiiret lisaraha teenimas 🙂

Olukord oleks olnud õnnetu, kui oleksin pidanud kliendile saatma sõnumi, et leia ise transfeer hotelli, kuna mina istun oma sõbraga politsei jaoskonnas.

Jutu moraal on selles, et kõik mu hoiatused mitte liigset intiimsust Dubais üles näidata on täiesti tõsi ning nüüd on piirid ka ise järgi kombitud, et kui kaugele võib asjaga minna 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s