Umm Al Quwaini võlud

Kõik räägivad alati Dubaist ning natuke sinna vahele ka Abu Dhabist ning sellega üldjuhul ka teema lõpetatakse. Umm al Quwain on kõige pisem Emiraat, mis meenutab ennekõike väikest küla ning ei võta isegi linna mõõtmeid välja, kuid siiski on seal ka huvitavaid ajaveetmisvõimalusi.

Kui te olete ööbimas Ajmanis, Sharjhas või Ras Al Khaimas, siis antud võimalused võivad teile ka huvi pakkuda.

Dreamland Aquapark – Territooirumilt on see üks Emiraatide suurimaid ning ma soovitan seda väiksemate lastega. Wild Wadi ja Atlantis Dubais on uhked mitmete atraktsioonidega, kuid kes soovivad natuke leebemat meelelahutust siis Dreampark Aquapark on kindlasti parim valik. Dreamland Aquapark pakub ka võimalust ööbida kas kämpingutes või telkides. Selle paketi puhul on hinna sees 3 toidukorda ning kahe päeva veepargi külastus.

Nüüd on nad välja tulnud ka uue ideega. Sissepääsu juures on suur termomeeter. Täpselt nii palju, kui on väljas sooja, nii palju saate ka pileti hinnast soodustust. Lastele kehtib lihtne reegel: kes ei paista kassaleti ees välja, see saab tasuta sisse 🙂

Veerpark on avatud iga päev kella 10st kella 6ni õhtul ning veeparki ei tohi kaasa võtta enda jooke ja toite. Pargis on erinevad atraktsioonid nii väikestele mudilastele kui ka täiskasvantuele.

Teine ja minu jaoks isegi huvitavam väljakutse on krabipüük. Võimalik on võtta pakett koos majutusega ning ainult krabipüük. Kuna krabisid püütakse öösel ja kuuvalgel, siis minnakse paatidega kuskil kõhuni vette. Kätte antakse toikad ning taskulambid ning püük võib pimedas alata. Peale oma jahisaagi kokku korjamist on seal olemas ka kokk, kes püütud krabidest toidu valmistab. Krabipüük on ekskursioonina hinnaklassis ca 80 EUR inimene.

Ja mida ma kindlasti Umm Al Quwainis soovitan, on kohalik toit kõikvõimalikest mereandidest. Restoran ei pruugi välja näha kõige tšikim ning kogu interjöör on tagasihoidlik, kuid see-eest toit, mille saate on vapustav. Seda ei saa võrrelda kallite Dubai restoranidega, kus on küll kõrgelt hinnatud kokad, kuid toit on kokkuvõttes kommerts.

Umm Al Quwain on olnud sajandeid kaluriküla ning meri on nende põhiline toidulaud. Seega see toit, mis meie mõistes valmistatakse olematu raha eest on seda väärt.

Minu kodust jääb Umm al Quwain ca 20 min autosõidu kaugusele ning seal käin ma põhiliselt külastamas restorane või lihtsalt sõidan, et sealt toit koju kaasa tellida.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s