AÜE info

The-Dubai-Fountain-Lake-RideAraabia Ühendemiraadid on kontrastide maa. Turistina külastades, kas armud sellesse esimest silmapilgust või ei mõista selle riigi suurushullustust.

Siin elades tunnen pidevalt, kuidas minu suhe Emiraatidega on armastus-vihkamise suhe 🙂 Siin olles olen korduvalt ümber hinnanud oma väärtuseid ning arusaama Eestist, kuid siiski olen ma jätkuvalt siin.

Emiraadid teavad täpselt, mida ihkavad turistid, kohalik tööjõud, kodanikud ning ta võtab sellest kõigest viimast. Kindlasti ei saa me võrrelda riiki Vana Euroopa või Ameerikaga, kuid see areng, mida Emiraadid on läbi teinud 50 aastaga ning keskkonna, mille on nad loonud rahutus Lähis – Idas, on tunnustus omaette.

Riik on multikultuurne. Hetke seisuga elab riigis rohkem kui 200 erineva rahvuse. See ühiskond on mind palju harinud suhtlemaks inimestega erinevast rassist, rahvusest ja usust. Pöörama tähelepanu, kelle poole, kuidas pöörduda, millest rääkida, mis teemasid välistada. See on kindlasti õpetanud mind palju ning samas ka muutnud minu äkilist temperamenti rahulikumaks, kuigi ma tunnen, et mu piire kombitakse iga päev ning järjekindlalt 🙂

Araabia Ühendemiraadid pakuvad kõigile midagi: küllustlikult luksust, loendamatuid kaubanduskeskusi, adrenaliini liivadüünidel, idamaist hõngu beduiinikülades.  Siin riigis on kõik “kõige-kõige” ning nende rahvuslik uhkus on ääretu.

Rohkem infot Araabia Ühendemiraatide kohta saab SIIT

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s