“Kiired ja vihased” a la Ajman

Polegi pikka aega oma blogi risustanud. Elutempo on olnud kiire ning midagi märkimisväärset peale vanemate koju saatmise pole ka juhtunud.

Täna otsustasin taas kord auto rentida, sest auto ostmine ootab hullumeelseid Ramadani pakkumisi 🙂 Sain oma vana hea Kia Rio ning kõik tundus ilus kuni ühel hetkel auto keeldus minuga koostööd tegemast. Armatuurlaulal süttisid kõik võimalikud punased ja oranžid tulukesed, gaasipedaal ei funktsioneerinud ning pidurid olid blokeerunud. 

Ma usun, et nende paarikümne sekundi jooksul jooksid mu peast läbi kõik minu autosõidu õpetaja õpetused ja soovitused, mis aastaid tagasi omandatud. Ma suutsin auto lõpuks kuidagi “service road” le suunata ja siis mõtlesin oma kurva elu üle järele.

Kõige pealt tegin kõne sõbrale, kes jagas lahkelt soovitusi. Saingi auto uuesti liikuma kuni järgmise aktsioonini ja nii kolm korda järjest. Lõpuks otsustasin helistada oma autorendi sellidele ning nõuda uut autot. Huvitav, milline valikuvõimalus on kell 22.30 õhtul 🙂 ? Peale seda pidin ma mõtlema, mis valemiga ma autorendi kontori ette jõuan. Panin ohutuled sisse ning hakkasin liikuma ja seda nii toreda liiklusega kohas nagu Ajman. Ega niisama Dubais ei liigu linnalegend, et kui näed Ajmani numbrimärgiga autot, siis tõmba heaga kõrvale ning lase hullul mööda sõita 🙂

Politsei sõitis mootorrattaga mööda ning näitas, et mul ohutuled peal. Ma saan aru, et ma olen blondiin ning siin kasutavad kõik ohutulesid, et auto suvalises kohas parkida või kui ootavad tee ääres pirukat. Nii raske kui ka siinsel politseil seda mõista on, siis mõni võib neid vilkuvaid tulesid kasutada ka selleks ette nähtud otstarbel 😛

Kuidagi moodi jõudsin ka siis lõpp-punkti. Ootasin paar minutit ning mu vennike oli ka Sharjahst kohale jõudnud. Selgitasin olukorda ning mees siiralt vaatas mulle otsa ning ütles, et kuidas see küll juhtus? Ma just eile ju parandasin autot. Sitasti parandasid – mis muud ma oskan öelda. Muidugi ei olnud tal enam öötundidel ka vaba autot. Kokkuvõttes võtsin ma tema auto ning mina ei tea, mida ta nädalalõpus teeb. Ma oletan, et parandab uuesti autot ning võib olla saab seekord ka parema tulemuse 🙂

Minul oli see eest actionit kui palju. Ma pole varem kunagi sellist slaalomit autoga teinud ning isegi Pärnus libeda sõitu tehes  ajasin ma kogu aeg kõik võimalikud “Põdrad” ning “teed ületavad vanamemmed” alla 🙂 Samas ma tänan kõige kõrgemat, et ma ei kihutanud Emirates Roadil 130 km/h. Eks mul oleks olnud siis natuke rohkem adrenaliini ning peale autokooli õpetuse oleks võib olla ka paaril korral peast läbi käinud Meie Isa Palve 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s