ja saaga jätkub…

Üleile võtsin end kokku ja helistasin Etisalati, et oma kaebus lõpule viia. Peale järjekordset valge karbi ja vilkuvate tulede juurde suunamist sain ma ka neile tõestatud, et minu valge karbikese kõik tuled vilguvad täpselt nii nagu vaja. Mees pani kaebuse kirja ning ütles, et kaebuse number saadetakse mulle sõnumiga. Kogemused on näidanud, et seda sõnumit ei pruugi tulla ning palusin tal see number mulle suuliselt öelda. Lihtsalt infoks, et sõnumit ei tulnudki 🙂

Üllatus saabus tund aega hiljem, kui helistas tehnik ning tahtis kohe probleemi lahendama tulla. Reede päev. Ametlik puhkepäev riigis ning kohe löögivalmis. Ma ise tegin imestust ning ei olnud valmis oma päeva rikkuma sellega, et mingit tehnikut kodus oodata. Mees teatas mulle, et ta on 5 minuti pärast kohal. Ja nii oligi. 5 minuti jooksul astus mees tuppa ning hakkas mu telefoniga jamama.  Ja veelgi suurem üllatus on see, et see tõesti toimib. Kui ta lahkus sain kohe kõne superviisorilt, kes tahtis teada, kas kõik toimib hästi 🙂

Kui ma sellest oma sõpradele rääkisin, siis sõbrad lihtsalt naersid ning olid veendunud, et ma olen lihtsalt “bitch”, kes on Etisalati mustas nimekirjas, kui eriti nõudlik ja “pain in the ass” klient. 🙂 Anyway, teenus töötab ning see ongi ju peamine.

Tööl sattusin ka ebamugavasse olukorda, kuid pidin tegema kõne ühele agendile. Kui keegi teab koomikut Russell Peters ning tema tabavat huumorit hindude ning nende nimede arvele, siis leidsin end analoogsest situatsioonist.

Ma võin olla tööl kella 12ni öösel. Ma võin välja kannatada kõik ülemuse hullused ja lollused, kuid kui ma pean tegema kõne inimesele kelle nimi on Beenish, siis asi on ikka ülimalt ebameeldiv. Pole vahet, kas ma püüan nime hääldada eesti või inglisepäraselt, tulemus on ikka sama 🙂

Siit lihtsalt saadan lingi ning nautige huumorit Russel Petersilt: http://www.youtube.com/watch?v=xCE33IXMA88

Eile õhtul võtsin aja maha ning sõitsin sõbraga Ras Al Khaimasse. See on väga arenev koht nagu ka Fujeirah ning uusi 5* hotelle ilmub nagu seeni peale vihma. Kuna uus hooaeg on algamas, siis varsti ka annan rohkem infot Ras Al Khaimah hotellidest.  Waldorf Astoria on hetkel viimane sõna seal ning mis peamine – neil on English Pub 🙂

Järgmised paar nädalat olen ma busy busy. Mu vanemad tulevad siia ning neile olen juba korraliku plaani ette teinud. Katsetan oma vanemate peal ära, kuidas on riiki siseneda ilma viisat ette tellimata ning kui ühe kodaniku pass on kehtiv vaid 4 kuud. Eks paari päeva pärast on näha, kas saabuvad mõlemad vanemad või ainult üks 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s