Ma olen siin endale juba nime teinud!

Täna hommikul laekus ka Angie tööle ning nüüd oli kiire taga, et renditud jahi eest raha tagasi saada. Ma ei teagi, kas ma oleksin pidanud Angie kommentaari võtma komplimendina, kuid muige suule tõi see mulle ikkagi. Ta leidis, et mina peaksin Wasimile helistama ja raha tagasi nõudma, kuna minul pidavat selline sõdimine ja enda eest seismine hästi välja tulema 🙂 . Eks ma siis helistasingi ja madistasin natuke temaga ning tulemust saame näha juba homme.

Mägedest korjasin ma ka ülesse uue sõbra, kes nüüd agaralt minuga suhtleb ja teeb asja. Tore inimene ning õhtu jooksul nii palju või nii vähe kui ma temaga suhtlesin, siis tundus ka hästi eluterve ja erudeeritud inimene olevat. Ma olen juba kutsutud uuele peole või sünnipäevale. Ma ei suutnud sellesse eriti süveneda. Kuna nädalalõpp on seekord reede ja laupäev, siis võib ju eesmärgiks seada.

Kuidas mul nüüd jälle õnnestus kaks vaba päeva saada? Vastus tuleb samast rubriigist nagu enamus vastuseid. 14.01 peaks olema vaba päev, kuna on Prohvet Muhammadi sünni aastapäev. Nii nagu siin sheikidele kombeks, siis neile meeldib kõigepealt välja kuulutada riiklikud pühad ja siis nii nädal enne püha avastada, et ohh sa jutt – see päev jääb ju nädala keskele. Peale sellist fenomenaalset avastust hakatakse kohe organiseerima ja muutma vaba päeva. Nad tahavad ju ka töölistele head meelt valmistada ning pikema nädalalõpu anda. Kahju, et nendeni ei jõua riiklike pühade nädalapäevadele sattumine enne ametlike päevade väljakuulutamist.

Araabia maailmas liigub vist kuukalender vaid paar päeva ette. Kes nüüd ikka oskab siin arvutada, et mis nädalapäev võib näiteks 17.01 olla. Kadri, kui mind 17.01 ei ole teil lennujaamas vastas, siis tea, et ma ei ole veel selgusele jõudnud, kas tegu on ikka reedese päevaga 🙂 .

Mina isiklikult tänan antud muutust pikema nädalõpu tõttu ning et järjekordselt pean oma reisiplaani Liibanoni teadmata ajaks edasi lükkama, sest 14.01 olen ma nagu Miša kontoris ja teenin oma igapäevast leiba. Kui ma millalgi Eestisse naasen ja teilt kinnitust küsin, kas 24-26.12 või 24.02 on ikka vabad päevad, siis ärge pikka viha pidage 🙂 .

Kuna uus aasta on alanud, siis soovin kohe tagasi võtta kõik oma halvad mõtted ja väljaütlemised, mis on läinud kunagi mu elus Elisa, EMT, Eesti Haigekassa, pankade ja muude institutsioonide aadressil. Ma kinnitan, et te olete väga tublid olnud. Eriline tänu läheb mul Eesti Postile ning ma olen kahe käega poolt siinsed ametnikud Eestisse koolitusreisile saata 🙂 .

Saladuskatte all võin öelda, et tegelikult siinsed vennikesed mulle kohe päris meeldivad. Nad hoolitsevad, et mu elu ei oleks üksluine, et mul oleks vestluskaaslane sumedateks talve õhtuteks ja mis peamine – et mu hing oleks täis motivatsiooni ja indu uuele päevale vastu minna 🙂

PS: Haigeks ei tohi jääda. Kiirabi väljakutsumine maksab 1500 AED (300 eur) ning õnnetuse ohvriks ei maksa ka langeda, sest politsei välja kutsumine maksab 250 AED (50 eur). Tehke seda vaid viimasel sunnil ning lootuses, et teine osapool selle kinni maksab. Kiirabiga on lugu teine, aga noh jah, katsuge taksoga haiglasse jõuda või ise omadega hakkama saada…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s