Tuli ära!

Sain lõpuks oma id kaardi kätte. See andis ka kohe võimaluse omale postkast tellida. Nüüd olen ka jälle tsiviliseeritud inimene, kelle aadress ei ole enam “puu 1, oks 2” 🙂 .

Leping Emirates Postiga kehtib mul detsembr 2014 lõpuni ning siis saab jälle poisse siin rahaliselt toetada 🙂 . Nüüd lähen millalgi oma passipilte neile viima. Ma ei tea, miks neil neid vaja läheb, aga kuna ma olen juba oma pilte erinevates ametiasutustes kahte lehte laiali jaganud, siis postipoistele olen ka ikka midagi varuks jätnud 🙂 .

Käisin eelmine nädalalõpp sõbral külas. Tal on kodus linnud. Ma ei olnud nende eriline lemmik, kuid mind vähemalt tolereeriti. Tema enda sõbral, kes ta juures elab, ei ole hästi läinud. Iga hommikune äratus on see, et nad on ta näo täis sittunud 🙂 .

Seega koduloomadest jäävad ka linnud mul välja. Kalad surevad mul nii kui nii ruttu ning hamstrid närivad kõike. Eks ma kunagi kilpkonna võtan või lepin prussakatega, kelle eest mu naabrid hoolitsevad.

Ükskõik millist võitlust ma kodus nendega ei näeks, suudavad naabrid olla piisavalt mustad, et mulle jälle uus brigaad sõpru ukse vahelt sisse saata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s