Minu uus tutvus :)

Järjepidev juhuste arvu suurenemine kohtumistel aina uute ja huvitavate inimestega, annab tunnistust sellest, et olen oma vanasse elurütmi tagasi saamas :).

Täna tutvusin esimest korda siin aasta oldud aja jooksul kohaliku kodanikuga. Mees on pärit Umm Al Quwainist ning töötab Dubais raamatupidajana. Tundub, et kõik oleks nagu tavaline? Põhi teemani ei ole ma veel jõudnud :). Peale selle, et ta on andunud teleka fänn ja Hollywoodi filmid on tema iidol, ta on ka andunud Supermani fänn :).

Kui olime numbreid vahetanud, siis ta kohe helistas mulle. Esimene kõne kestis tund ja 40 min ja teine ka natuke alla 2 tunni. Ta on äärmiselt meeldiv jutupartner ning ka erudeeritud. Kõik oleks super, kui ta ei arvaks end Superman olevat. Ei. Ta ei ole psühh, kes sinistes retuusides ning punastes trussikutes mööda linna jookseks. Ta lihtsalt usub Supermani kui kangelasse ning Superman on tema jumal ;).

Teise kõne ajal küsis, kuidas mu nime kirjutatakse, et saaks mu numbri korralikult salvestada. Kui ma tema kohta sama infot soovisin, siis ta palus end kutsuda Clark ning õige pea sain aru, et ta soovib olla Clark Kent ehk Superman. See oli juba ülimalt naljakas. Ma tõstsin veel tuure juurde ning salvestasin ta kui Clark Kent töökohaga Superman ning lisasin profiili pildiks ka Supermani logo. Mees oli ülimalt rahul  eriti arvestades asjaolu, et ta nimi oli esialgselt salvestatud kui “arab 24”  ;).  Mul on meeste liigitamine telefonis täiesti emotsioonitu faktikogum ;).

Igaljuhul nädalalõpus ootab mind Supermani maraton. Ta lubas ning õigemini sunnib mind kõik need 7 osa läbi vaatama, lootes et ma vist ka Supermaniks hakkaksin :). Elu mul siin igatahes igav ei ole :).

Eile õhtul sai ka Dubais the Music room’s käia, kus üle näidelnud bänd üritas staaritseda. Midagi head ka nende kohta. Hoolimata, et neid oli kohati piinlik vaadata, suutsid nad mind enda järele igatsema panna. Lähen kindlasti neid ka uuesti kuulama. FB on neil avatud konto nime all KAPOW :).

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s