F**K sõna ei maksa enam kasutada:)

20131107-151434.jpgEile tuli uudis,  et inimeste solvamine ning F-sõna kasutamine võib mitmetel juhtudel lõppeda kohtuga ning rahatrahviga. Täitsa nõus, et teisi solvata ei tohi, kuid mõni ei ole siin mitte midagi muud, kui puhas DIAGNOOS.

Mina, kes ei pea ennast teiste solvajaks ning kes ei ole ennast ka kunagi rassistiks pidanud, siis siin suudavad ikka mõned tegelased mu piire kompida :).  Tunnistan ausalt olen siin ka klientide ees palunud tungivalt teenindajal lihtsalt vait jääda. Samuti olen tõstnud häält ning kui asi on täitsa lootusetu, siis lihtsalt ümber pööranud ning minema jalutanud. 

F-sõna olen üldjuhul ainult oma sõprade seas ning enesega rääkides kasutanud elades välja kogu seda fustratsiooni, mida need tegelased suudavad minus tekitada. Igaljuhul olenemata kui süüdimatu on su ees olev tüüp, tuleb keel hammaste taga hoida 🙂

http://gulfnews.com/news/gulf/uae/general/why-using-the-f-word-is-a-crime-1.1252234

Kirjutan natuke ka oma kogemustest meesterindel. ühe mehega sain kokku eelmainitud jalgpalli mängu ajal. Täitsa tore poiss, kuid kahjuks jälle egiptlane…. 😉 Igaljuhul oli meil tore ning saime ka järgmine päev kokku ehk ta tuli mulle koju järgi. Istusime ja rääkisime maast ja ilmast ning siis ta korraga mainis, et ma ei ole üldse ta elu kohta järele pärinud. Ma siis andsin talle loa oma elulugu mulle pajatada. Pärast kõiki detaile oma murest ja vaevast küsisin ta käest, mis on ta nimi. Ta oli päris üllatunud, et ma seda ei teadnud. No võib olla ta ka ütles esimesel kohtumisel, aga kes jõuab neid kõiki meeles pidada. Tema teine kahtlus osutus samuti tõeks, et ma ei teadnud, mis on ta vanus 🙂

Selle tüübi vahepeal olin suutnud veel ühe Liibanoni mehe üles korjata. Tema oli minu jaoks koomiline. Ma olen vähemalt 4 korda tema profiili kuulnud, kes ta on, kus töötab, mida elult soovib jne. ütlen ausalt, et pärast teist tutvustusvooru olin ma pehmelt öeldes juba tüdinenud. Tüüpilisele Liibanoni mehele kohaselt oli ta enda üle väga uhke ning tema kätega zestikuleerimine ületas isegi minu kätega vehkimise 🙂 Iga ihurakuga soovis ta selgeks teha, kuidas ta on minu nimel valmis kõike tegema ning ISEGI, ET TA ELAB DUBAIS, ON TA VALMIS MULLE AJMANI JARGI TULEMA…. no mida veel. See on nüüd küll suurim teene, mida üks mees minu jaoks siiani on teinud 😉

Raske on see elu siin 😉 Minu tolerantsus on kadunud nagu vits vette või ma ei ole lihtsalt veel nii meeleheitel kui mu õnnetud kaaslased 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s