Töine nädal ja elu on ilus

Pühad on läbi ja aeg tööle asuda. Viimane nädal on olnud kiire ja vähe uneaega. Selle eest olen saanud jälle eesti keelt ohtralt kõneleda 🙂

Mind on varustatud kohukeste, musta leiva, shokolaadi ja muu hea ja paremaga. Paar päeva on rahulikumat aega ning alates homsest saab jälle tempot juurde panna. Dubai vürtsiturul hakkan varsti viinaga äri tegema, sest ma elan alkoholiparadiisis ajmanis ja müüad soovivad viina. Kui piisava allahindluse mulle teevad, siis võib nende varusid täiendada:)

Igaljuhul ma tänan kõiki ilusaid ja toredaid inimesi, keda ma siin paari nädala jooksul kohanud olen. Minu jaoks ei ole see ainult töö, vaid ka meeldiv võimalus oma krooniline mölapidamatus rahuldada 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s