Kaks mitte nii kanget Ühendemiraatides – tõmbame otsad kokku

Vot tak 🙂

...these moments will just be another stories someday...

Mõned kogutud tarkuseterad:
Tera 1: Kui on võimalus ületada teed siis tee seda kohe – ei või kindel olla, millal uus võimalus tekib! Emiraadid on väga agarad ehitama ohtralt sõiduteid sh kiirteid ja vähemalt kuue realisi (ühes suunas). Küll aga ei olda nii agarad ülekäigukohtade osas, sest odava kütuse tõttu ei ole jalakäia inimene. Seega, tasub kasutada võimalust kohe, kui seda on (ka linnas).
Tera 2: Nii kaua, kuni toit maitseb, ära küsi, mida see sisaldab. Ma ei ole enam kindel kõikides meie söögikordades, kuid lahkumisõhtul kostitati meid lamba ajude, munade, neerude ja krt teab veel millega. Maitses ilma liialdamata imehästi! Arvestades seda, et mulle isiklikult lambaliha ei istu üheski asendis – nüüd siis tean, et sõin koguaeg valesid kehaosasid.
Tera 3: Pärast suurt söömingut päästab sidrunimahl. Üldiselt on nii, et emiraatides süüakse palju (mulle jäi vähemalt  selline mulje toidukoguseid vaadates). Ja mitte värsket salatit jmt vaid ikka liha ja siis…

View original post 170 more words

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s