Maavärises natuke ja elu on ilus

Teisipäeval oli mul jälle tee Dubaisse. Kolleegi abikaasa viis mind hommikul kohale. Milline teenindus! Ostis mulle hommikusöögi ja mängis sohvrit.
Mul oli Business Bays teine intervjuu ühe firmaga. Alguses mõtlesin et panen üle põllu, kuid kurat nad ehitavad siin igasuguseid laguune. Olin sellises kohas, kus polnud ka taksot. Kuumuses võtsin sammud Marriotti hotelli poole ja istusin taksosse. Taksojuht võttis mingi Smiley face rinnamargi välja ja ütles pidulikult, et ta sõidab taksot alles 15 päeva. Tore, et mul jälle vedas. Taksojuht lootis minu peale, et ma teda juhatan. Ma ei hakanud teda ka traumeerima, et olen antud piirkonnas teist korda ning seegi kord viidi mind taksoga ukse ette. Tegin tähtsa näo pähe ja joudsimegi kohale. Ma võin olla paljudes asjades metsa poole, kui vähemalt on suunataju veel olemas 🙂
Mul lasti intervjuud oodata 1,5h. Mu kõrval olid ka teised närvis kaasvoitlejad. Ilmselgelt olin mina seal kõige külmema narviga, sest ma lihtsalt jäin magama oma pingile 🙂 intervjuu võib võtta kokku, et mul on krooniline molapidamatus :).


Peale intervjuud võtsin takso ja sõitsin Dubai Malli. Käisin pangas, tegin end seal lolliks ning siis läksin Bileli juurde The Adress hotelli. Ta tootab Business lounges ning seal ma suutsin ka hämmingut teha. Bilel ütles, et kui jõuan hotelli pean küsima adminilt, kuidas tema juurde jõuda. Ma tahtsin olla tark ja ise tee leida. Leidsin lifti, kus oli kirjas 6 korrus ja olin endaga ülimalt rahul. Jõudes õigele korrusele ja aknast välja vaadates nägin, et olen teisel korrusel. Mul oli tõeliselt blond hetk ja helistasin Bilelile. Lõpus selgus, et jah 4 korrust on maa all. Seal ma siis kulutadin tema kallist tööaega ning hiljem tegin ka vaikse shoppingu.
Peale lõunal kodu poole liikudes tundsin kuidas maa võbises, kuid ma ei pööranud sellele tähelepanu, sest pilvelõhkujaid ehitades nad kogu aeg möllavad. Õhtul lugesin uudistest, et Iraani maavärin ulatus meile. Abu Dhabis evakueeriti mingid majad ja Sharjah jäi ka maavärina teele. Kui ma poleks uudist lugenud poleks kunagi arvanud, et see on maavärina võbin.
Liivatorm oli meil alles nädal tagasi, kus lõi taeva lillaks ja sadas mitu päeva. Nüüd on ilmad jälle kuumad ja ootan uut vihma. Lootus sureb viimasena.
Muide mul tuleb aprilli lõpus Euroopa turnee. Kui reisiplaanid kõik paigas selgitan ka lähemalt. Seniks ilusaid unenägusid.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s