Kuidas Dhaidis kuulsaks saada?

Eila ja täna olid mul väga tegusad päevad. Kuna omanik saab lõpuks aru, et ma hakkan lahkuma, siis ta arvas, et mind Dhaidi võtmeinimestega tutvustamine muudab mu meelt. Käisime ära pangas, postkontoris, Etisalatis ja muudes asutustes, kus kõiksugu dokumente kinnitati. Mind tutvustati igal pool kui soomlast….see selleks. Postkontoris oli Ahmad Habib päris üllatunud, kui mehed väitsid ühest suust, et nad tunnevad mind. Nad näevad mind iga päev jooksmas ja see on juba väga huvitav asi selles piirkonnas 🙂 Igaljuhul siin olen ka kõigile tuttav nüüd.

Täna käisin politsei jaoskonnas, et oma trahvi maksta. Traditsioonidele kohaselt küsisin ka soodustust. Politsei oleks olnud nõus mu trahvi kustutama, aga tuli välja, et trahvi on väljastanud Dubai emiraat ja  mina olin Sharhjas. Kurjam. Nüüd lähen Dubaisse kena onu otsima, kes soovib mu trahvi vähendada, sest täitsa kustutamisse ma Dubais ei usu 🙂 Aga kes teab.

Politsei jaoskonnast välja tulles andis mingi auto signaali. See oli minu armas autorendi Mohammad. Korjas mu auto peale ja viis mind rahavahetuspunkti. Ootas mind seal ja siis viis koju. Täiesti siiralt ütles mees, et kui mul on vaja kuhugi minna, siis ma lihtsalt helistagu ja ta viib mind ära. Ma ei saa eitada, et väikeses kohas eksootika olla, on omamoodi eelis :). Millise õppetunni ma siis sain? Kui soovid autoga kiiresti sõita, siis tee seda Sharjah emiraadis ja mine kurbade silmadega oma poiste juurde kurtma 🙂

Täna käisin ka meditsiini testi tegemas. Tunne nagu vanglas. Mind suunati ühe huvitava masina taha. Seal tehti kõikidesr mu sõrmedest pilt, käelabast, muidugi ka minust endast. Edasi suunati mind väga õnneliku ja inetu mehe juurde. Kes tegi tähtsa näo, et teab, mis on on Eesti, kuigi silmis peegeldus mulle vastu vaid tühjus. Siis oli vaja minna järgmisesse ruumi. Seal araabia naine, kelle näonahk paksu krohvikihi taga õhku palus kirjutas mulle järgmised paberid ja vereproovitopsid ja siis sain juba järjekordsesse ruumi edasi minna. Vereproov antud suunati mind juba ei tea mitmendasse ruumi. Seal istus naine sohval ja kui andsin märku, et võiks minuga tegeleda, võttis mu dokumendid pani paar allkirja ja suunas mind edasi nüüd röntgenisse 🙂 Röntgenis paluti mul ainult rinnahoidja eemaldada. Ma nägin esimest korda, et röntgen tehakse läbi pluusi…..mida iganes. Naine küsis, kas olen rase. Vastasin, et loomulikult paks 🙂 See ka läbi tehtud suunati mind tagasi selle inetu vennikese juurde, kes ka allkirja pani ja siis sain sealt hullumajast tulema. Neljapäeval saan passi siis elamisloa ja sellega olen end ihu ja karvadega araablastele maha müünud.

Muide mu eelmine date selle Iraani tüübiga. Mul jäi mainimata, et esimest korda oli tunne nagu mul oleks isiklik teener. Tema noorem nõbu oli nagu sibi meile. Kui me kõndisime tänaval, ärikeskuses vms, siis ta alati kõndis meist paar meetrit taga pool. Kui läksime sööma, siis tema oli see, kes kandikuga toidu meile tõi, prahi ära viis jne. llmselgelt ei olnud tal lubatud autos midagi rääkida. Bensiinijaama jõudes ajas mu date end autost välja, et ta nõbu end ka tagant välja ajaks  ning läheks mahla ostma. Ilmsegelt kogu selle toolide nihutamise jms vahel oleks Rashid ise jõudnud mitu korda mahla osta, aga staatus kohustab….
Nii, et kui kellelgi on noorem nõbu või muu sugulane, siis pange asjad paika ja teie elu on märgatavalt lihtsam 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s