Dubai on Teie jaoks valmis!

Hommikust kõigile,

Need, kes on siia tulemas Jaanuaris, neile on mul paar head uudist 🙂 Esiteks Dubai Mall sai valmis oma jalakäijate tunneli, mis ühendab metrood ärikeskusega. Nüüd saate otse metroojaamast jalutada üle Dubai, aknast pilti teha ja peale nii 6-7 min kõndimist (kes kõndida ei jaksa, saab kasutada eskalaatorit) jõuda juba Dubai Malli. Väga mõnus lahendus. Ei pea enam kasutama täistopitud RTA busse või siis majade vahel 10-15 min kõndima ja otsima silte poodi.

Eile kasutasin antud tunnelit esimest korda ning see tekitaks mulle väikse muige näole. Nimelt meenus mulle mu esimene külastus Dubai Malli, kui ma augusti kuus nii 45 kraadises kuumuses jala kõndisin ning poodi jõudes olin tige tikker, kuumarabanduse äärel, vedeliku puuduses ja näost üleni punane….see tunnel ei ole üldse paha mõte 😛

Teine väga meeldiv uudis on, et Dubai ostufestival hakkab 03. jaanuar ja lõppeb 03. veebruar. See tähendab, et meie reisi ajal saate oma rahakoti raudu korralikult avada….ja ma garanteerin, et kui te isegi ei plaani midagi osta, siis te ei saa ühel hetkel ise ka aru, kui palju te kulutanud olete.

Muidugi ilmad hakkavad iga päevaga jälle soojemaks minema 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s