Järjekordne autorendi elamus

Reede ma magasin põhimõtteliselt maha. Filipiini tüdrukud äratasid mu lõuna ajal ülesse, söötsid kõhu täis ja ma jätkasin magamist. Ärkasin ülesse nii õhtul kell 9 ja avastasin, kes kõik olid mind internetis taga ajanud. No kui need mehed oleksid mulle helistanud, siis ma oleksin kindlasti kuulnud nende kõnet…..

Igaljuhul kella 10 paiku helistas mulle Ahmed (see 30 min tüüp Dubai Mallist) ja ütles, et kas tahab peole minna. Milles küsimus? Muidugi. Tüüp tahtis mulle takso järgi saata. Ma olin, et oota pea hoogu. Üks suund minu kodust Dubai Marinasse maksab ca 200 AED ehk 40 eur 🙂 Tagasi pean ma ju ka hommikul saama. Pakkusin välja, et võtan rendiauto. Mõeldud – tehtud. Helistasin Mohammadile ja ütlesin, et mul on autot vaja pooleks päevaks ehk siis ööks 😛 Mees, küsis mis päeval. Ma ütlesin, et kohe 🙂 Mohammad oli 15 min mu maja ees. Ma ajasin peoriided selga, haarasin kaasa passi ja juhiload ja olingi väljas. Sõitsime siis tema autorendi kontorisse, et leping sõlmida. Seal oli sees mingid tüübid ja Mohammad ütles, et on parem kui ma selliste riietega autost välja ei tule 🙂 Mul olid tõesti täiesti korralikud riided seljas. Seda oli lihtsalt liiga palju selle küla jaoks 😛

Auto rentimine ei ole üldse paha mõte, kui see, kes sind välja kutsub selle ka kinni maksab 😛

Mohammad küsis, et kuhu ma lähen. Täiesti siiralt väitsin, et Dubaisse peole. Mehel jättis süda vist uuesti lööke vahele. Esimest korda ma üllatasin teda oma puuduliku automaatkäigukastiga autode osas ning et olen esimest korda roolis Dubais. Seekord mees arvas, et ma hakkan purjus peaga tagasi sõitma 😛

Igaljuhul ma sain auto kätte ning hakkasin Dubai poole liikuma. Seekord ma isegi teadsin, millisest exit´st tuleb maha sõita, kuid Jumeira Lake Towersi otsimine oli juba keerulisem. Igaljuhul jõudsin Bonningtoni hotelli ette ja korjasin oma kaaslase peale 🙂 Hommikul otse ja omadega hakkasin Dhaidi poole tagasi sõitma. Dubaist välja saamine Emirates Roadile kujunes minu jaoks ületamatuks takistuseks. Lõin käega ja läksin mööda Sheikh Zayed Roadi al Nahdasse ja sealt koju. Helistasin ka Mohammadile, et olen elus ja kaine ning olgu valmis auto vastu võtma. Peale auto loovutamist viis ta mu veel ka koju ära, kus ma siis kiire riiete vahetusega otse tööle lippasin.

Ma ei tea, kas inimesed tahavad minust siin lahti saada, aga see sama Mohammad hakkas mulle rääkima, et tal sõber Dubais, kes võib olla pakub mulle tööd. Ma küsisin, et miks ta mulle seda räägib. Tema sõnul olevat ma liiga ilus ja liiga aktiivne selle küla jaoks 😛 Eks paistab….ma millalgi helistan sellele tüübile ja vaatab, mis ta mulle pajatab 🙂

Meil siin jõule ei peeta. Seega minul täiesti tavaline tööpäev 😦

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s