Pariis – London – Istanbul – KODU :)

Teekond tagasi koju oli pikk, kuid ma ei kahetse selles pikas ettevõtmises mitte midagi.

Jätsin oma vanemad nende lendu ootama ning ise võtsin rongi teise terminali, kus ootas mind British Airways lennuk Londonisse. Muide mina olin üks nendest õnnetustest, kelle krediitkaardi andmeid nende databaasist häkiti. Pärast mitmeid vabandavaid kirju ning pangakaardi sulgemist, sain lõpuks ka nende teenust kasutada.

Ma olen vist rumal inimene. Oma arvates olen palju reisinud ning töötan isegi turismis, kuid seisin nagu totu BA check in letis. Nimelt oli seal kaks järjekorda:

1. Klientidele, kes on check in teinud internetis ja kes soovivad ära anda pagasi.

2. BA lojaalsusprogrammi liikmed.

Kuhu mina kuulun oma käsipagasiga, mitte nii lojaalse ning ise ilma internetita???? Kokkuvõttes istusin pingile maha, tegin online check-in ja läksin kohe passikontrolli. Igaks juhuks kui sealt järjekorrast ära aetakse 🙂

Lennukis laabus juba kõik imeliselt ning öine London ootas mind. Seekord maandusin ka London City Airportis. Nüüd olen ka kõik Londoni lennujaamad läbinud.

London City Airport on väga pisike lennujaam ning passikontrolli iseteenindus lettides läks ka ruttu. Sõber tuli mulle lennujaama vastu ning sõit hotelli võis alata. Veetsin temaga meeleolukad ja väga külmad 2 päeva ning siis oli aeg hakata oma beduiinide juurde tagasi tulema.

Lend Dubaisse oli mul võetud Türgi odavlennufirmaga – Pegasus. Kõikidest minu lendudest oli see kõige karmim. Kui muidu käsipagasiga reisides lubati 10kg ja käekott, siis Pegasus lubas 8kg ja käekoti. Ma neid kilosid eriti ei vaadanud, sest käsipagasit kaalutakse harva. Seekord oli minu kaalutlused valed.

Check in järjekorras seistes nägin, et ühe leti juures on kuri türgi mammi, kes kõik pagasi lasi üle kontrollida. Ma lihtsalt palvetasin, et ma selle muti juurde ei satu. Muidugi sain ma selle leti, mille kõrval see naine kulli pilguga patseeris. Minu õnneks tegi üks tundmatu rahvuse esindaja lamenti ning tädi läks seda uurima.

Minu ees oli aga väga meeldiv Pakistani poiss, kes palus mul kohvri kaalule panna. 8kg asemel oli kõigest 14kg 🙂 Mees naeratas, pani ruttu mu kohvrile sildi, et kaalutud pagas ning sosistas kõrva, et lennule minnes ettevaatlik oleksin. Võis olla õrn võimalus, et mu kohver kaalutakse veelkord üle.

Tegin sealt oma pardakaartidega minekut ning võtsin teadmiseks, et pean igal pool jätma mulje, et kohver on väga kerge ning tõstan ja lükkan ning tirin seda mängleva kergusega.

Lennukis sain kohad viimastesse ridadesse. See ei olnud üldse halb. Kui mul oleks koht kuskile keskele jäänud, siis oleks kindlasti olnud probleeme kohvri paigutamisega.

Inimestel on ka selline huvitav harjumus alati lennuki esiotsast sisse pressida. Kui sa näed, et lennukil on ka tagumine sissepääs avatud ning su rida on 25 ja edasi, siis ilmselgelt on sul mugavam tagumisest uksest siseneda. Selle ajaga kui ma oma kohale sain ning kohvri rahulikult ära sättisin, ootasid kõik veel treppidel. Seniks kuni kõik bussidest lennukisse jõudsid, oli mul juba üks blogi artikkel valmis kirjutatud.

Ilmselgelt oli ka Londonis kooli vaheaeg tulemas ning lapsi oli tõesti palju. Need kisasid ja karjusid kui jaksasid. Mina, kes ma tavaliselt magan lennukis, ei suutnud uinuda. Selle asemel vorpisin oma blogi postitusi. Mees minu kõrval arvas, et ma olen ikka tõsine romaani kirjanik.

Istanbulis maandudes tuli teha kiire transiit. Lennujaama töötajad kandsid mingeid imelikke dresse. Ma alguses arvasin, et mingi jalgpallikoondis on reisil. Tuli välja, et hoopis lennujaama töötajad.

Vaieldamatult on Sabehas üks kehvem lennujaama teenindus, mida kogenud olen. Transiidi pagasi kontrollis oli vaid üks järjekord ning 3 või 4 valgustuslinti. Kõik jäid alati viimase taha toppama, sest keegi ei teadnud, kas võib ise edasi liikuda. Üks lennujaama töötajad (naine) ei olnud ilmselt pikalt saanud või tal olid lihtsalt päevad. Inimesed, kes ei mõistnud ise järgmisesse kontrolli minna või ei julgenud, siis neid saatis selline õrn hurjutamine koos silmade pööritamisega. Kuna mina olin seda juba eelnevalt vaadelnud, siis proovisin olla väledam. Sain sellest naisest valutult mööda.

Asetasin oma pagasi lindile ning jäin ootama minu ees seisva mehe taha. Mees läks turvaväravatesse. See pagasilint ei jooksnud terves ulatuses ning selle mehe kohver jäi seal toppama. Ma eeldasin, et lennujaama töötaja lükkab need kohvrid edasi. Seda ta ei teinud. Jällegi väga antipaatne türgi mees. Korraga nähvas ta mulle, et lükaku ma kohvreid. Seda ei pidanud mulle kaks korda ütlema. Võtsin oma kohvri ning tõstsin need üle seisvate kohvrite ning lasin oma kohvri lindile. Mees läks sellest lausa marru. Ma vastasin ta emotsioonidele, et näidaku mulle ette määrus ning et millistele turvsnõuetele vastab lennujaamatöötaja nõue lasta mul puudutada võõrast kotti või kohvrit. Sellel hetkel ma arvasin, et kindlasti jäetakse mind Dubai lennust maha 🙂 Tuli välja, et mingi superviisor oli meie lähedal olnud ning ta ainult vabandas tekkinud olukorra pärast 🙂

Mind ootas ees veel viimane katsumus. Pidin saama Dubai lennule. Selleks hetkeks oli mu mure oma raske kohvri pärast kadunud. Kuniks….lennukile sisenedes nägin, kuidas üks mees kohvreid kätte võttis ning proovis tunnetada, ega üle 8kg kotis ei ole. Sain aru, et +6kg ei saa vist eriti mööda panna 🙂 Õnneks oli ka seekord jumal eestlane. Ta jäi seal ühe naise kohvriga sehkendama ning mina tuhisesin temast mööda nii ruttu kui võimalik. Olin lõpuks õnnelikult ka lennukisse saanud.

Teel Dubaisse ma sain isegi natuke magada lennukis. Dubais avastasin ma end hoopis Terminal 2-st. Ma olin ise täiesti veendunud, et maandun Terminal 1. Selline turismialane professionaal ma siis olengi. Ma ei tea isegi, kuhu terminali mu lennuk maandub 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s