Minu plaan B on taksojuhi amet :)

Kuna politsei määras mulle trahvi, siis tuli lõpuks ka oma auto tagatuli korda teha. Viisin auto remonti ning olin paar päeva sportlikult aktiivne 🙂

Autole järgi minnes sain ma jällegi sipa targemaks. Hommikul taksosse istudes küsisin juhilt, kas ta oskab teenindusse sõita? Mulle vaadati otsa, et ega ma eile ei sündinud! No jah, eks ta teab paremini.

Sõitsime ja korraga märkasin, et ta on juba MBZ maanteel. Ütlesin vaikselt, et minu teada ei ole võimalik silla pealt tagasipööret teha. Sain vastuseks, et saab küll. Jäin natuke mõttesse ning nüüd tekkis juba sportlik huvi vaatamaks, mis saab? Mina teadsin juba ette, mis on tulemus ning jäin vaatama juhi näoilme muutust 🙂

Muidugi tagasipööret seal ei olnud ning me võtsime suuna Fujairah’le. Ütlesin juhile, et nüüd oleks tal aeg hakata mind kuulama, sest esimene tagasipöörde koht tuleb alles peale Sharjah lennujaama. Soovitasin tal ka taksomeetri sulgeda, sest selle linna tuuriga ei tule juurde vaid paar eurot.

Taksojuht palus mul ette istuda. Alguses ma ei saanud aru, mille pärast? Juht selgitas, et kõikide pinkide all on andurid, mis kontrollivad, kas taksos on klient või mitte. Juht oskas vaid esiistme andurit lahti monteerida. Nii ma ette istusin ja tema toimetas mu pepu all ning sõit läks edasi n-ö tühja taksoga. Suutsime isegi õige mahasõidu leida, kuid siis teadmata põhjustel ei võtnud ta mitte teed tagasi Sharjahsse, vaid läksime hoopis Sharjah lennujaama saabuvate lendude väravasse.

Peale seda tegime vastastikuse kokkuleppe, et edaspidi näitan teed talle mina 🙂 Teel suure ringiga teenindusse andsin talle ka täpse ülevaate, kuidas ta oleks pidanud sõitma. Teenindusse jõudes küsis ta veel, et kui palju ma muidu tavaliselt maksan selle teekonna eest? Andsin talle summa, mida arvasin õige olevat ning soovitasin tal andur uuesti kokku monteerida 🙂

Auto sain kätte ning tuled ka täitsa põlevad ning mõtlen, et kui Eesti turistid minu teeneid enam ei vaja, siis hakkan taksojuhiks. Vähemalt ei vii ma teid ühtegi sihtkohta läbi lennujaama 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s