Camp Bastian

Camp Bastian on väike laager Mikumis. Ta ei ole mitte midagi fancyt, kuid sellest hoolimata on see ääretult hubane koht ööbimiseks. Mulle meeldib selle väiksus ja vaikus. Kui ma lähen safarile, siis ma tahan olla nii loodustruu kui võimalik. Ma ei soovi veeta oma Aafrikas viibimise aja Hiltoni hotellis, mis näeb igas maailma nurgas välja samasgune moderne kast.

Camp Bastiani suureks plussiks on sealsed ülisõbralikud töötajad. Samuti olid toidud maitsvad. Värsked mahlad ei olnud minu hinnangul kõige paremad, kuid millegi muu üle küll kurta ei saa.

IMG_20171103_163954.jpg
Camp Bastian peretuba

Toad on kämpingutes, kus on igati korralik vannituba ja soe vesi on ka olemas. Muidugi võib tulla ette elektrikatkestusi, kuid meie viibimise ajal polnud elektrit vist ainult paar minutit.

Tavatoad on üpris pisikesed, aga samas te olete enamus ajast väljas. Peretuba oli suur ning kahe abieluvoodiga ning ühese voodiga. Samas on laagris ka tube, mis mahutab kuni 8 inimest ja alati on võimalus nende territooriumil ka telkida kas nende või oma telgiga. Ja väga mõnus on iga toa ees olev terass ning laagril on ka oma lõkkeplats, kus õhtuti lõket tehakse.

Meie võtsime kõik oma transfeerid Dar Es Salaamist ja tagasi ning safari otse Camp Bastianist. Mul ei ole midgi ette heita, et asjad ei toiminud või et nad ei olnud täpsed. Isegi meie katkine auto asendati väga valutult ning kiiresti. Camp Bastiani omanik on juba oma iseloomu poolest ülimalt lahe sell. Selline vaba olemisega ning muheda jutuga.

IMG_20171103_164013.jpg
Camp Bastian Chalet terass

Kindlasti soovitan kõigile Camp Bastianis peatuda, kui olete minemas kas minuga või omapead Mikumisse. Ja kindlasti võtke täispansion, sest teil ei ole mitte kusagil mujal süüa kui ainult seal laagris. Samuti ei ole tubades külmkappe. Camp Bastianis annate hommikusöögilauas juba teada, mida õhtul süüa soovite. Tavaliselt on põhiroa puhul valida kas kana või liha või kala. Vastavalt edastatud valikule ka õhtusöök valmis meisterdatakse.

Camp Bastian koduleht: http://campbastian.com/

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s