Uus aasta tuli pimeduses!

Kuna ma ei ole siit riigist veel rikast sheikhi leidnud ning ei ole ka oma labidat naftasse löönud, siis tuli sõbrannaga leida rahakotile sõbralikud Vana – Aasta õhtu veetmise plaanid.

Pärast mõningast otsingut jäi meil sõelale Fairmont Dubai Cirque Du Soir ööklubi. Dubai mõistes on see suhteliselt huvitav koht. Muidugi tuleb ju arvestada, et meie oleme maalt ja hobusega Sharjahst ja Ajmanist. Mis meie suurlinna ööelust ka teame 🙂

Teades, et mitmed teed suletakse juba kella 16-18 vahel alustasime oma teekonda varakult. Üllatavalt ei olnud teedel mingeid ummikuid. Mingi hetk tekkis kahtlus, kas on ikka 31.12. Jõudsime stiilselt liiga vara kohale ning liikusime edasi baari, et aega parajaks teha. Sõbranna sai ühe Liibüa mehe jutule, kuid ta ei võtnud piisavalt vedu, et meiega alla ööklubisse tulla.

Klubi enda üritus oli suhteliselt keskpärane. Ma eeldasin natuke rohkem kui pimedas Dubai nurgakeses lugeda 10st 1ni ning siis karjuda koos hurrraa koos lilliputi, karvase koera maskoti ning mõõganeelajaga 🙂 Peo edenedes saime tuttavaks 4 toreda inimesega. Minu info kohaselt olid nad itaallased, kuid sõbranna oli veendunud, et venelased. Kas ma siis venelast ära ei tunne? 🙂 Kuna ma rääkisin nendest neljast ainult kahega, kes olid loomulikud mehed, siis võib olla olid naised tõesti venelased 🙂

Mingi hetk ma otsustasin eemaldada jalast kingad, aga turvamees käskis mul need tagasi panna. Ma ei tea kindlat põhjust, aga võib olla ta arvas, et ma ei leia neid enam pärast ülesse või äkki mõni komistab minu “klaaskingakese” peale keskööl 🙂

Pidu läks hästi ning sellele järgnes tõsine logistiline töö. Jõudsime Fairmonti lobisse ning seal istus jälle see Liibüa mees. Eks ta kindlasti mõtles, et millega ta sellise ebaõnne nüüd välja oli teeninud. Sõbranna laskus sõnagi lausuata hotelli fuajee diivanile magama ning mina võtsin sisse koha selle sama õnnetu vennikese kõrval. Me suutsime arutada poliitikast, majandusest, turismist, AÜE ajaloost ja paljust muust, kuni mulle meenus, et peame koju minema. Organiseerisin sõbrannale tema sõbra järgi, kellele ma paljajalu hotelli peaukse ette vastu jooksin. Endale organiseerisin sõbra otse lennujaamast hotelli. Mees tuli takso ning kohvritega otse lennult, et mind koju sõjutada – olin ma ju ikkagi alkoholi tarbinud.

Selles valguses võisime me tunduda sellele Liibüa mehele väga kummalised. Õhtu alguses üritasime teda endaga people kaasa sebida kui vabad ja vallalised ning öösel tulid mõlemale naisele mehed järgi 🙂

Pakkisime ühe uinuva kaunitari autosse ja siis korraga neiu ärkab, et tema koduvõtmed on minu autos. Minu auto on aga kuskil parklas, mille asukohta ma ei tea. Selleks pidin ma minema oma autot parklast välja nõudma. Ise mõtlesin, et kui mu sõber kohe ei jõua, siis kus ma auto pargin  ning teda ootan. Oodates oma autot imbus mu kõrvale üks kole ja vana mees, kes pakkus, et ta viib mu koju. Ilma igasuguse ilukõneta saatsin ma ta pikalt. Ma olin küll lühikeses kleidis, kuid siiski loodan, et ma päris lits välja ei näinud.

Auto toodi maja ette ning tavakohaselt oleksin ma pidanud autosse istuma ning minema sõitma. Mina hoopis avasin kõrvalistuja ukse ning võtsin võtmed ja lahkusin auto juurest. Parkija jäi mind hämmestunult vaatama, sest ta ei saanud aru, mida ta nüüd mu autoga peab peale hakkama. Ma lippasin korraks hotelli taha, et sõbranna võtmed ära viia. Tagasi tulles ei oldud mu autot veel minema viidud.

Istusin autosse ja tänasin jumalat, et olid suured ummikud. Selle ajaga kui ma sõitsin hotellist peateele jõudis ka mu sõber taksoga minuni ning võttis juhtimise üle. Nii jõudsin ma isegi kuskil kella 4ks koju.

Tagasiteel koju nõudsin ma manakishi ning keeldusin kõigist burgeritest. Seega oli meil ka missioon leida kell 4 öösel koht, kus ma saaksin just manakishi ja ei midagi muud 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s