Kuidas kodustada meest!

on

Olete kindlasti näinud karikatuurseid pilte ürgnaisest, kes karvupidi mehe oma koopasse tirib…..mina proovisin midagi analoogset 21.sajandi võtmes :).

Läksin sõbranna juurde veinile ning õhtu edenedes kutsusin ka oma sõbra sinna.  Pärast veinitamist ei olnud ma muidugi enam konditsioonis, et autot juhtida. Sõber tõi minu ning veel ühe naisterahva koju. Kõik oli ilus ning suutsin isegi pohmakaga kontorisse joosta, kui äkki sain paanilise kõne, et Liina kus sa oled, miks sa ukse lukku keerasid :). Ausalt, ma ei mäleta absoluutselt, et oleksin ukse lukustanud.

Kusjuures hommikul oli mul juba teine hämming, sest parklasse jõudes ei leidnud ma oma autot. Mul võttis ikka päris kaua aega, et aru saada, kus on mu auto. Kui nägin sõbra autot, tuli mulle meelde, et minu auto on hoopis Sharjahs.

Mu sõbral on mu kodu varuvõti, kuid tema oli unustanud selle oma autosse. Nii ta mulle paaniliselt helistas ning oli oma koosolekule hiljaks jäämas, sest ta oli mu kodus lihtsalt luku taga. Samal ajal telefonis mulle muret kurtes ning mina naerukrampides kontoris kuulsin läbi telefoni, kuidas ta ühte Pakistani meest appi kutsus. Päästeoperatsioon nägi ette, et ta hüüab 6. Korruse aknast abi, viskab autovõtmed abistajale, see võtab korterivõtmed autost ning tuleb läbi akna karjutud korterinumbri peale ust avama. 🙂

Kokkuvõttes sai ta mu kodust minema; mina sain kõhutäie naerda; ta jäi koosolekule hiljaks ning loo moraal on selles, et kanna alati oma võtmeid endaga kaasas 🙂

Teine mitte nii humoorikas lugu toimus samuti mai kuus. Seekord olin Kaukaasia raevu tunnistajaks. Sõbranna läks tülli oma purjus venna ja selle tüdruksõbraga, mille tulemusena oli sõbranna kodu segi pekstud ning meil mõlemal mõned sinikad kehal. See oli olukord, kus ma oleksin koheselt politsei välja kutsunud, kui vaid sõbranna ei oleks eelnevalt veini joonud. Nimelt ei ole Sharjah emiraadis alkoholi tarbimine lubatud ning kokkuvõttes oleks see võinud tekitada ka probleeme talle. Pärast emotsionaalselt õhtut ei olnud ta kodus vist ühtegi terveks jäänud eset. See oli olukord, mida ma elasin ikka päris pikalt üle ning sain ka peapesu oma sõbralt, et lasin asjal nii kergelt minna.

Muidu on elu siin nii nagu alati. Homsest hakkab ramadaan, mis tähendab lühendatud tööpäevi ning päevast paastu. Paari nädalaga lõppeb kool ning siis on riik inimestest tühjaks jooksnud kuni septembrini. Kohalikud hakkavad Euroopasse reisima ning ülejäänud sõidavad koju puhkama, et põgeneda kõrbekuumuse eest.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s