Dubai muutub aina aktiivsemaks

barbara kruger i shop therefore i am godsavedadaismMa olen siin pikalt Indiast ja Sri Lankast kirjutanud, kuid jätnud Dubai tahaplaanile. Igaljuhul on meil siin kõrghooaeg ning erinevad üritused hakkavad järjest tulema 🙂

Suurim ja oodatuim on Dubai Shopping Festival, mis leiab aset 1.st jaanuarist kuni 1. veebruarini 2015. Sellel ajal on enamus suuremates kaubanduskeskustes suured allahindlused ning loositakse välja erinevaid auhindu kuni autodeni välja. Sellel perioodil on ka poed kauem avatud ning nädalalõpus saate shopata kuni kella 2ni välja.

Veebruaris ja märtsis on nii Sharjahs kui ka dubais “Valgusfestival”, kus erinevad kuulsad hooned kaetakse õhtuks tuledega, millel joonistuvad välja erinevad kujundid ning värvikombinatsioonid.

30.12.14 leiab aset Dubai sõrpuskohtumine AC Milani ja Real Madridi vahel. Sellele mängule on juba välja müüdud enamus piletitest. Siinsed kohalikud on ju jalgpalli hullud. Meil on siin isegi jalgpallikohvikud nt Villa Barcelona Cafe ja Real Madridi Cafe 🙂

Aasta lõpus hullutab ka araabia maailma südametemurdja Amr Diab. Naised on siin tema järgi lausa hullud ning iga eestlane, kes on kasvõi korra Egiptuses käinud, on kuulnud tema laia repertuaari kõikidest taksodest ning kohvikutest 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s