AÜE 43. sünnipäev

02. detsembril tähistasime Araabia Ühendemiraatide 43.  sünnipäeva.  Peo meeleolu jätkub kuni pühapäevani, sest riigiametis töötavatel inimestel on pühad 02.12-07.12. Kes soovib vähegi normaalselt oma vaba päeva veeta, see ei lähe õhtul autoga välja, sest kõik teed on umbes. Inimesed blokeerivad oma autodega sõiduteid, lasevad signaali nagu hullud, puhuvad seebimulle ja värvilisi linte autoast välja.

Populaarsemates jalutuskohtades nagu kõik erinevad corniched on teismelised, kes lasevad üksteise peale vahtu ja on muidu ülemeelikud. Dubai RTA kuulutas välja ka tasuta parkimise Dubais 2st Detsembrist kuni 5ndani. Ilmselgelt oleks ka raske kontrollida nendel päevadel parkimist. Kaubanduskeskused pakuvad erinevaid meelelahutusprogramme ning jagavad välja auhindu, kes teab rohkem Emiraatide kohta jne.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s