Jahiga on merel käidud ning pulmad parklas :)

Märtsi lõpus sai ka jahiga merel sõitmas käidud. Angie korjas oma sõbrad ja austajad kokku ning olimegi juba liikumas Jumeirah jahisadamasse. Jaht oli ilus ja suur ning üles löödud vene neidudel tegi meele mõrudaks, kui nad pidid oma papud kasti jätma. Nimelt nemad ei teadnud elementaarset nõuet, et kontskingadega jahi peal ringi ei joosta.

Muidugi ei saa ma mainimata jätta, et peale tundide viisi soengu sättimist, meigi viimistlemist jne, olin ma ainuke tark, kes suutis juuksekummi kaasa võtta. Mitte ükski naine ei tulnud selle peale, et nende peensusteni lihvitud soengud on esimese tuuleiiliga kadunud. 

Kuna me täitsime jahi Kaukaasia (Tsetseeni) ja araabia verega, siis muidugi läks seal ka tantsuks. Kui keegi teab traditsioonilisi Kaukaasia rahvaste tantse, siis mõistate milline jalgade trampimine seal käis. Mingi hetk tuli ka kapten meid korrale kutsuma, et all telekas seina peal võbiseb ohtlikult. 

Paar tundi laeval hea ja parema nautimist ning siis oligi õhtu juba õhtal. Infoks emale, et mu sõbranna vend on minust sisse võetud. Mis sa arvad võimalusest, et su tütar tuli Emiraatidesse ja toob siit koju ühe tulihingelise Tsetseeni 🙂 🙂

Märtsi kuu kadus kiiresti ning aprill algas mul hea aprilli naljaga. Nimelt minu naabrid oma väikesest hütist leidsid, et tuleb pulmad korraldada. Selleks lükati kaks suurt telki autoparklasse ning pidu võis alata. Tegu oli/on Pakistani pulmaga. Kas pole irooniline, et Pakistani pulm leiab aset minu kodu akna all?!?! Keegi seal üleval kihistab minu üle peenikest naeru….

Fakt on see, et siinsed pulmad ei ole nii nagu Eestis, et käid perekonnaseisuametist läbi, annad allkirjad ja siis paar tundi pidu, kuni kõik end pildituks joovad. Siin kestab pulm ikka oma nädala. Muusika pannake õhtuti põhja ja nii nädal aega järjest. Vaikus tuleb meie õuele alates kella 2-3 öösel. 

Ma ärkan igal hommikul kui väike laps jõulude ajal, kes akna juurde sussi sisse piiluma jookseb. Ma ka teen igal hommikul silmad lahti ja lootuses vaatan aknast välja, et äkki nüüd on nad oma telgid kokku korjanud, aga kus sa sellega….

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s