Tegus reede!

Neljapäeva õhtul läksin välja oma filmikangelasega. Kuna mina pidin valima koha, siis maandusime Al Qasbas ühes kohvikus. Ta ei suutnud sealt midagi valida, mida süüa. Kui olime toidu tellinud, siis ta põhimõtteliselt ei puutunud seda. Ta viisakusest ütles, et tal on kõht täis, kuid tegelikult talle lihtsalt ei maitsenud :).

Temaga väljas olles sain kõne, et üks endine Dubai kolleeg on Ajmanis. Seega ei lasknud ma end mitte koju viia, vaid juba uude kohtumispaika uute inimestega. Õhtu viimane kohtumine kestis kella kolmeni ning oli väga tuline. Suutsime arutada Egiptuse poliitikast, turismist nii Egiptuses kui ka Emiraatides ning parandasime muidu maailma :).

Hommikul kell 9 sain kõne oma Al Dhaidi onukeselt, et kondid tuleb kokku korjata ja randa minna. Kella 10 paiku olimegi juba Al Mamzar rannas, kuid seekord selle tasuta poole peal. Mina läksin kohe vette ja minu jaoks on jõudnud kätte aeg, mil vesi on külm. Ujudes nägin mitmeid meduuse vees ning ütlesin ka oma semule, et see ettevaatlik oleks.

Tema hakkas kohe neid orgiga veest välja ajama. Kui oli 3 kätte saanud,siis sai ta isegi aru, et ta ei saa kõiki neid välja. Jättis need kolm sinna kaldale surema ja meie läksime oma hommikusööki rannale nautima.

Natukese aja pärast oli üks tervisesportlane rannas jooksmas. Kui tema meduuse nägi, siis läks pöördesse. Korjas need meduusid sealt kokku ning agiteeris kogu randa, et vees on sellised elukad. Rand oli minutitega tühi. Mõni agar mees oli usinalt meduuse veest välja õngitsemas – kes kilekotiga, kes pudeliga, kes oma plätuga. Sõber ütles mulle selle peale, et ma olen ikka tase. Suutsin tema veest eemale hoida ja kogu ranna paaniliselt meduuse taga ajama panna, mil ma ise rahulikult vees sulistasin ning end asjast häirida ei lasknud. Mina ei ole selle väitega nõus. Mina lihtsalt hoiatasin oma sõpra, et ta ujudes neile vastu ei läheks. See, et tema neid torkima hakkas ja teine hull kogu ranna üles agiteeris, see on täiesti võõras mure :).

Tulin koju, vahetasin riided ning jõusaal ja Maroko saun ootas mind. Maroko sauna ma armusin. Kõik, kes lähevad Marokosse, siis kohustuslikus korras peavad nuustiku alt läbi käima. Sõbrad ja tuttavad, kes siia tulevad, need toon enda Maroko Hakima juurde ;). Tegemist ei ole fancy kohaga, kuid loeb ainult hea teenus.

Peale sauna sain 20 min armuaega kuni mu kangelane mulle järgi tuli. Otsustasime kinno Elüüsiumi vaatama minna. Teel sain teda Umm Al Quwainiga kiusata ning tanklas olin ma hämmingus, kui ta tankis 140 liitrit kütust. Ta auto on nagu tank, kuid nii suure koguse loogiline seletus oli, et tal on lihtsalt kaks paaki. Seekordne Blond hetk oli jälle seljatatud.

Kui ma enne arvasin, et liigsed silmapaarid langevad mulle, kui pakistanlastega väljas käin, siis suuremat tähelepanu köidab kohaliku mehe ja eurooplanna kooslus. Samas, mis halba võib olla vaatepildil, kus naisel on jalas püksid ning mehel seljas kleit 🙂 ok, nali. Kuid jah, kohalikuga ringi liikudes tähelepanust puudust ei ole ja just kohalike enda seas.

Nüüd olen kodus ja plaanisin magama heita, kuid tuleb vist jälle uuele ringile minna :). Ma loodan, et me ei lähe kinno. Kaks filmi päevas on liiast. Eriti arvestades asjaolu, et homme on Supermani maraton. God save me for this 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s