DJINN – 31.10.2013

“In the beginning, three were created.  Man made of clay.  Angels made of light.  And a third made of fire.  For centuries, stories of angels and men have captured the imagination and been etched into history crossing all boundaries of culture, religion and time.  These two races have dominated the landscape of modern mythology, shrouding the evidence that a third was ever created.  This third race, born of smokeless fire, was named the jinn.  Modern man has all but forgotten this third race ever existed.  It is time for him to remember.”

Kui ma mõned kuud tagasi kirjutasin Al Hamra kummituskülast ja selle legendist ning oktoobri alguses Reili oma blogi vahendusel ka pildid ja video teieni tõi, siis nüüd lõpuks on saanud antud ainesest vändatud film õiguse ka kinodesse jõuda. Ameerikas esilinastub see 04/04/2014. Film, mida kindlasti soovin näha. Isegi kui see ei ole maailma õudsam õudusfilm, siis kogu ajalugu ja poliitika selle filmi keelustamise osas tõstab minu jaoks filmi väärtust.

http://gulfnews.com/arts-entertainment/film/movie-features/the-truth-about-djinn-in-the-uae-1.1248319

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s