Kaks mitte nii kanget Ühendemiraatides – Abu Dhabi

...these moments will just be another stories someday...

Ühe nädalalõpu puhkasime ka. Abu Dhabis. Sest üks sünnipäev vajas tähistamist ja (jahutusega!) bassu igatsus oli suur (ookeanivesi on ikka liiga soe ja soolane) – muidugi oli meil king size voodi ja Abu Dhabi suurim bassu ehk kui juba siis juba eks. Mini-bar oli mini. Ja tühi (!). Aga ettenägelikult oli meil sisu kaasas:). Ühes maailma suurimatest mošeedest (kuhu lastakse ka mittemoslemeid sisse) käisime ka ära. Paar terroristi nalja sai ka kogemata visatud (pildilt võite näha miks:) ). Kõik mida näha on päris, st kuld, marmor, vääriskivid, Pärsia vaip – mida iganes aga välja oskad mõelda. Jalanõud tuleb riiulisse jätta ning naistel abaja selga tõmmata ja juuksed kinni katta. Infoks mõnele huvilisele – see on nüüd üks nendest kohtadest, kus pahkluud rangelt soovituslikult kaetud võiksid olla;).

View original post

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s