Kaks mitte nii kanget Ühendemiraatides – reis kogub tuure

Nautige 🙂

...these moments will just be another stories someday...

Ma arvan, et kui emiraatides poleks sellist töö-aja korda nagu seal on siis ilmselt poleks me ümbruskonda päevavalguses näinud. Kes ei tea siis tööpäev st L-N (reede on vaba) algab üldiselt ca kell 8.00 ja kestab ca kella 14.00 pärast mida on ca 3 tundi paus, kus sisuliselt suur enamus lükkab oma äri kinni ja pageb kuumuse eest koju magama. Ca kella 17st ärkavad emiraadid taas ellu ja möll kestab edasi ca kella 20.00ni. Sellest võite järeldada, mida meie ajakava endast kujutas:) Nii kaua, kuni meie fk’ga julgust iseseisvalt ringi liikuda kogusime pidi Liina kõik oma väärtuslikud lõunaune tunnid meile ohverdama + õhtud st meie mõistes ööd, sest vilgas elu käib üldiselt kuni kella 2.00ni öösel nagu lõunamaadele kohane:). Eniveis, ühele “õigele” eestlasele kohaselt tuli esimese asjana lahendada kohe üks puudus – õlu. Polnud probleemi. Meie koduemiraadis oli lausa alkoholipood! Ja mitte niisama väike lett paari importõllega, vaid hooooopis midagi…

View original post 530 more words

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s