Kaks mitte nii kanget Ühendemiraatides – let the journey begin!

Teen teie elu lihtsamaks ja sharin kohe blogi 🙂

...these moments will just be another stories someday...

Põhimõtteliselt oli nii, et emiraatidesse jõudmine oli minu jaoks väga valuline protsess ja seda otseses mõttes – mul oli “õnne” üle elada elu esimene migreenihoog…jei!! Ketti ei pannud ja ära kõndisin omal jalal aga passikontrolli poiss sai küll ilmselt “imekauni” portreefoto minust (kes biiti ei jaga siis kõikidest riiki sisenejatest tehakse vastavalt kas portree või silmaiirise foto).

Dubai lennujaam on suuuuur ja ilus. Ja Liina sõnul läks meil sealt väljumine ebareaalselt ruttu – kõigest ühe tunniga! Pagas käes võttis meid lisaks karjale India näljaste silmadega murjanitele ja ühele blondile Liinale vastu ebareaalne leitsak (kell 2.00 vmt öösel), mis ei seisnenud mitte kuumuses, vaid õhuniiskuses, mis minu hinnangul võis vabalt 90% välja visata – kohutav! Edasi oli ainult ruttu koju ja tuttu. Sõidust mäletan siiani meie Kia konstantselt blinkivat signaalheli, et 120 km/h on ammu ületatud. Järgmised 2 päeva olime sisuliselt siruli maas ja magasime ärgates ainult Liina saabumise ajaks, et…

View original post 66 more words

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s