“The Muqaddimah” (Ibn Khaldun)

Muqaddimah oli kirjutatud ibn khalduni poolt kui haritud kõne oma sõprade ja oma kaasaegsele islami läänele. Tema ajaloofilosoofilise teksti omapäraks on veel see, et ta kasutas teose kirjutamisel suuresti enda loodud terminoloogiat. Ibn Khalduni kirjutamisstill on tihti liialdav ja ülemäärane.
Muqaddimah on üks olulisemaid araabia ajalugu, filosoofiat, poliitikat ja majandust käsitlev teos, mis on kirjutatud loenguvormis, et oleks käepärasem ja kergemini arusaadav ning lühendusi lubav lugejale.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s